EUROLEAGUE

Ροντρίγκεθ: "Μίλησα με την Ρεάλ πριν την ΤΣΣΚΑ"

Ροντρίγκεθ: "Μίλησα με την Ρεάλ πριν την ΤΣΣΚΑ"

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ τόνισε πως πριν συμφωνήσει με την ΤΣΣΚΑ, είχε μιλήσει με την Ρεάλ, αλλά οι Μαδριλένοι είχαν συμπληρώσει το ρόστερ τους. Ο λόγος που αποφάσισε να αφήσει το ΝΒΑ.

Ο 31χρονος Ισπανός διεθνής γκαρντ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, μίλησε για την απόφαση του να επιστρέψει στην Ευρώπη, αγωνιζόμενος για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σχολίασε πως πριν συμφωνήσει με τους Ρώσους είχε μιλήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είχε συμπληρώσει το ρόστερ της και εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να αφήσει το ΝΒΑ.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ είπε τα εξής: "Η σχέση μου με την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πάντοτε εξαιρετική. Ήμουν πολλά χρόνια σε αυτή την ομάδα, σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις. Πάντα θα έχω τις καλύτερες αναμνήσεις και θα είμαι πάντα μέρος της Ρεάλ. Περίμενα να δω τις εξελίξεις στο ΝΒΑ. Τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως ήθελα. Δεν βρέθηκε κάτι καλό που θα με δελεάσει.

Όταν είδα πως δεν θα συνέχιζα στο ΝΒΑ, έγιναν ορισμένες συζητήσεις με την Ρεάλ πριν μιλήσω με την ΤΣΣΚΑ, αλλά είχαν σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ τους (η πεντάδα στα γκαρντ της Ρεάλ απαρτίζεται από τους Γιουλ, Κοζέρ, Κάρολ, Ντόνσιτς και Καμπάτσο) και δεν υπήρχε χώρος για εμένα στην Μαδρίτη. Μίλησα με τον ατζέντη μου, μου εξήγησε πως έχει η κατάσταση στην Ρεάλ και κοίταξα τις επιλογές μου. Δεν υπάρχει καμία προδοσία με την Ρεάλ λοιπόν. Η επόμενη επιλογή μου ήταν η ΤΣΣΚΑ, μία σπουδαία ομάδα που σου δίνει την δυνατότητα να πρωταγωνιστήσεις στο υψηλότερο επίπεδο, διεκδικώντας όλους τους τίτλους.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μου έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Μου έδειξαν το πόσο με χρειάζονται και με ήθελαν στην ομάδα τους. Μου έδωσαν κίνητρο. Ήταν δύσκολο να μην επιλέξω να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΤΣΣΚΑ. Όταν τέλειωσε η σεζόν στο ΝΒΑ, ήμουν σίγουρος πως θα βρεθεί κάποια καλή πρόταση για εμένα, αλλά αυτό δεν συνέβη. Δεν βρήκα ένα καλό συμβόλαιο το οποίο θα είχε μεγάλη χρονική διάρκεια, ενώ άλλαξαν και τα δεδομένα στα χρήματα. Αγάπησα την πόλη της Φιλαδέλφια, αλλά δεν μπορούσα να δεχτώ μονοετές συμβόλαιο".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ