EUROLEAGUE

Πιστιόλης: "Μιλουτίνοβ και Σενγκέλια είναι σε καλό δρόμο"

Πιστιόλης: "Μιλουτίνοβ και Σενγκέλια είναι σε καλό δρόμο"

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνέτριψε την MBA σε φιλικό παιχνίδι, με τον Ανδρέα Πιστιόλη να στέκεται στον βαθμό προσαρμογής των Νίκολα Μιλουτίνοβ και Τόρνικε Σενγκέλια.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδωσε το βράδυ του Σαββάτου 29 Αυγούστου δεύτερο φιλικό παιχνίδι, με το εμπόδιο της MBA να αποδείκνυεται εξαιρετικά χαμηλό. Η "ομάδα του στρατού" επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση (99-63), αν κι η τελική διαφορά ήταν το λιγότερο που απασχόλησε τον Ανδρέα Πιστιόλη.

Εν τη απουσία του Δημήτρη Ιτούδη (σ.σ.: τη Δευτέρα 31 Αυγούστου θα πετάξει για τη Ρωσία), ο assistant coach της ΤΣΣΚΑ είναι αυτός που "τρέχει" το πλάνο των προπονήσεων, δηλώνοντας ικανοποιημένος -μετά το φιλικό με την MBΑ- για τον βαθμό προσαρμογής των Νίκολα Μιλουτίνοβ και Τόρνικε Σενγκέλια.

" Είναι κι οι δύο πολύ έμπειροι παίκτες, ακόμη προσαρμόζονται. Περιμένουμε ότι θα έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, γιατί χρειάζεται να μάθουν τους συμπαίκτες τους, πώς δουλεύει η ομάδα και όλα αυτά. Είναι όμως σε καλό δρόμο, είναι επαγγελματίες και δουλεύουν σκληρά στο γήπεδο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ' όσα βλέπω μέχρι τώρα, αλλά σίγουρα περιμένω ακόμη καλύτερα από εκείνους.

Έχουμε συσσωρευμένη κούραση στους παίκτες από την σκληρή προετοιμασία, το βλέπουμε αυτό. Τα παιδιά δουλεύουν πραγματικά σκληρά στις προπονήσεις. Αυτό είναι ένα μάθημα σήμερα, γιατί βλέπουμε ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παλεύουμε και δεν μπορούμε να δίνουμε τίποτα εύκολο στον αντίπαλο, γιατί θα αρπάζει την ευκαιρία για να την εκμεταλλευτεί.

Όλοι όσοι παίζουν απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, έχουν κίνητρο. Όταν εμείς ήμασταν σε απόδοση εφάμιλλη με την ποιότητά μας, κυριαρχούσαμε στο γήπεδο" είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Πιστιόλης μετά το φινάλε του αγώνα με την ΜΒΑ.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ