EUROLEAGUE

Παγωμάρα λόγω Χάινς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Παγωμάρα λόγω Χάινς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα έφερε έναν μεγάλο πονοκέφαλο στον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος είδε τον Κάιλ Χάινς να αποχωρεί άρον άρον από το παρκέ στις αρχές της β' περιόδου. Την πάτησε μόνος του ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, όπως είναι αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα, έφερε... πονοκέφαλο στον Δημήτρη Ιτούδη. Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είδε τον Κάιλ Χάινς να αποχωρεί υποβασταζόμενος από το παρκέ στις αρχές της β' περιόδου, αποκτώντας έναν καλό λόγο να αγχώνεται εν όψει των playoffs.

Ο σέντερ της ρωσικής ομάδας την πάτησε μόνος του ουσιαστικά, αφού την... έπαθε στην προσπάθεια να πάρει ένα αμυντικό ριμπάουντ, δίχως ιδιαίτερη πίεση. Αμέσως μόλις προσγειώθηκε στο παρκέ, σταμάτησε και έπιασε τη δεξιά γάμπα του, με τους συμπαίκτες του και τον γυμναστή της ομάδας, Κώστα Χατζηχρήστο, να τον βοηθούν να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου και να τον παραδίδουν στο ιατρικό επιτελείο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Θυμίζουμε ότι τα playoffs της EuroLeague ξεκινούν στις 17 Απριλίου, με την "ομάδα του στρατού" να έχει "κλειδώσει" την πρώτη θέση της κατάταξης εδώ και τρεις αγωνιστικές.

Παγωμάρα λόγω Χάινς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας
TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ