EUROLEAGUE

Ούχοφ, ο 3ος της ΤΣΣΚΑ

Ούχοφ, ο 3ος της ΤΣΣΚΑ

Την τρίτη της μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιβάν Ούκχοφ, ενισχύοντας την... εντοπιότητα.

Μετά τους Ντάνιελ Χάκετ και Άλεκ Πίτερς , η ΤΣΣΚΑ πέτυχε μεταγραφικό... τρίποντο, ανακοινώνοντας επίσημα την απόκτηση του Ιβάν Ούκχοφ.

Ο 23χρονος διεθνής Ρώσος γκαρντ -που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Πάρμα Περμ- έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα ενισχύσει το εγχώριο στοιχείο στην "ομάδα του στρατού".

Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο νεαρός άσος κατέγραψε 9.3 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ κατά μέσο όρο στη VTB League με την φανέλα της Πάρμα Περμ.

"Φέραμε στην οικογένειά μας έναν νεαρό γκαρντ. Η πρόοδός του τα τελευταία χρόνια είναι προφανής. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω προσωπικά μαζί του. Του εξήγησα τις ευκαιρίες και τις υποχρεώσεις που θα έχει ερχόμενος στην ΤΣΣΚΑ. Είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική κι έτοιμος να δουλεύει σκληρά, να κοιμάται ακόμη και στο γήπεδο", δήλωσε ο τεχνικός των Μοσχοβιτών, Δημήτρης Ιτούδης.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ