EUROLEAGUE

Όλα στραβά κι ανάποδα για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλουν να ξεχάσουν το Final Four του Βελιγραδίου, με την απογοήτευση να γενικεύεται στο αεροδρόμιο! Το τεχνικό πρόβλημα στο αεροπλάνο της έφερε επτάωρη καθυστέρηση!

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία πήγε στο Βελιγράδι με όνειρα και τεράστιες φιλοδοξίες κι ακόμη... εκεί είναι. Αντί να κατακτήσει την EuroLeague και να επαναφέρει το βαρύτιμο τρόπαιο στην Κόκκινη Πλατεία, η ρωσική ομάδα υπέστη δύο ήττες και ολοκλήρωσε με απογοητευτικό τρόπο την ευρωπαϊκή της περιπέτεια για φέτος.

Μέσα στην κούραση, την στεναχώρια και τις πολλές σκέψεις για τα playoffs της VTB League, ο Δημήτρης Ιτούδης κι οι παίκτες του έχουν έναν ακόμη λόγο για να θέλουν να ξεχάσουν όσα έζησαν στο Βελιγράδι τις τελευταίες πέντε μέρες. Η πτήση τους για Μόσχα δεν πέταξε ποτέ στην ώρα της λόγω τεχνικού προβλήματος του αεροπλάνου. Κι όπως έγινε γνωστό, αφού πρώτα άπαντες πέρασαν μια ώρα αναμονής μέσα στο αεροσκάφος (!) δεν υπήρχε άμεσα διαθέσιμη κάποια άλλη πτήση.

Αποτέλεσμα; Θα πρέπει να κάνουν υπομονή για επτά ώρες, έως ότου πετάξουν για τη ρωσική πρωτεύουσα. Αντί για τις 15:30 θα πετάξουν στις 22:10, πράγμα που σημαίνει πως θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Μόσχας περί τα μεσάνυχτα.

Κι όλα αυτά με τα playoffs να ξεκινούν για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη την Πέμπτη (24/5) με εκτός έδρας αγώνα απέναντι στη Ρίγα.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ