EUROLEAGUE

Οι απειλές Τούρκου οπαδού στον Κλάιμπερν και η ανακοίνωση της EuroLeague

Οι απειλές Τούρκου οπαδού στον Κλάιμπερν και η ανακοίνωση της EuroLeague

Ο Γουίλ Κλάιμπερν δέχτηκε θανατικές απειλές στο Instagram και η EuroLeague εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό, τονίζοντας ότι θα αποβάλει τον Τούρκο οπαδό από κάθε μελλοντικό αγώνα.

Το περσινό περιστατικό με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τις απειλές που είχε δεχτεί από οπαδούς της Φενέρμπαχτσε στα social media έχει και συνέχεια στην φετινή EuroLeague . Απλά, το θύμα είναι ένας παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας , ο Γουίλ Κλάιμπερν.

Λίγες ώρες μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ , ο Αμερικανός φόργουορντ δέχτηκε θανατικές απειλές από κάποιον Τούρκο, ο οποίος τον προειδοποίησε ότι θα τον σκοτώσει μέσα σε τρεις ημέρες, με μηνύματα που έστειλε στον λογαριασμό της συζύγου του στο Instagram.

" Πες στον σύζυγό σου ότι θα δολοφονηθεί μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες. Με όλο το σεβασμό, οικογένεια Τσακιρμπεϊλί... Και ναι, είμαστε στην Ρωσία και καταδιώκουμε ήδη τον σύζυγό σου. Εσύ και η οικογένειά σου θα είστε ασφαλείς, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ωστόσο, ο Κλάιμπερν δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα", αναφέρει το μήνυμα που έχει ως αποδέκτη τον Αμερικανό άσο της ΤΣΣΚΑ.

Η EuroLeague απάντησε σήμερα (22/3) μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, μέσω της οποίας τόνισε ότι θα αποβάλει τον συγκεκριμένο οπαδό από κάθε αγώνα και ότι θα σταθεί στο πλευρό του Κλάιμπερν σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια σκοπεύει να κάνει:

" Μετά τα μηνύματα στα social media κατά του Γουίλ Κλάιμπερν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας η EuroLeague θα ήθελε να δηλώσει:

* Η EuroLeague και οι ομάδες της καταδικάζουν κάθε μορφή ασέβειας προς κάθε μέλος της μπασκετικής μας οικογένειας.

* Τα μηνύματα αυτά δεν αντιπροσωπεύουν την EuroLeague, τις ομάδες και τους φιλάθλους.

* Η EuroLeague και οι ομάδες της θεωρούν πως το μπάσκετ είναι ένα μοναδικό όχημα που φέρνει κοντά ανθρώπου που έχουν ένα κοινό πάθος. Οπότε πάντα ενθαρρύνουμε θετικές και με σεβασμό συζητήσεις.

* Η EuroLeague δε θα δείξει την παραμικρή ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές και ήδη έχει ενημερώσει τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

* Το άτομο ή τα άτομα που ενήργησαν με αυτόν τον τρόπο θα αποβληθούν από τους αγώνες και τις εκδηλώσεις της EuroLeague και του EuroCup, θα υπερασπιστούμε τον Γουίλ Κλάιμπερν και την οικογένειά του σε οποιαδήποτε νομική κίνηση θελήσει να κάνει".

Δείτε το tweet που ανάρτησε ο Γουίλ Κλάιμπερν:

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ