EUROLEAGUE

Ο Βατούτιν δεν θυμάται χειρότερη ΤΣΣΚΑ από αυτή που είδε στο ΣΕΦ

Ο Βατούτιν δεν θυμάται χειρότερη ΤΣΣΚΑ από αυτή που είδε στο ΣΕΦ
CSKA MOSCOW

Δεν μπορεί να "χωνέψει" την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Αντρέι Βατούτιν, που μίλησε για τη σεζόν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον Κουφό, τον Σαντ-Ρος και τον Μάικ Τζέιμς.

Αν και δήλωσε "σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος", ο Αντρέι Βατούτιν, ο άνθρωπος που παίρνει τις αποφάσεις στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ήταν ξεκάθαρος σε συνέντευξή του σε ρωσικό μέσο ότι η εικόνα της ομάδας του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν η χειρότερη εικόνα που θυμάται τα τελευταία χρόνια.

" Χάσαμε δύο φορές από εκείνους. Στον δεύτερο αγώνα τους έλειπε η μισή ομάδα. Δεν θυμάμαι χειρότερο ματς της ΤΣΣΚΑ τα τελευταία χρόνια. Όσον αγορά τον Παναθηναϊκό, εμείς του είχαμε επιτρέψει να στείλει τον πρώτο αγώνα στην παράταση" δήλωσε ο Βατούτιν και πρόσθεσε πως: " Μας έφυγαν έξι παίκτες, τραυματίστηκε ο Κλάιμπερν, υπογράψαμε τον Σαντ-Ρος που μας βοήθησε αλλά δεν κάλυψε το κενό του Γουίλ. Σε γενικές γραμμές, παλέψαμε και είμαι ικανοποιημένος".

Ο Βατούτιν σχολίασε και την απόδοση του Κώστα Κουφού, λέγοντας πως: " Περιμέναμε περισσότερα από εκείνον, είχε όμως έναν τραυματισμό και άλλο το επίπεδο του ΝΒΑ, άλλο της EuroLeague. Η πρώτη χρονιά είναι χρονιά προσαρμογής. Αν ο Κλάιμπερν ήταν υγιής, δεν θα ήμασταν εξαρτημένοι σε αυτό το ποσοστό από τον Μάικ Τζέιμς που έχει αναλάβει πρωτοβουλίες γιατί δεν φοβάται να το κάνει. Οι συνθήκες τα έφεραν έτσι, για να βγει εκείνος μπροστά".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ