EUROLEAGUE

Ο Ραντ κέρδισε την παραμονή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Ραντ κέρδισε την παραμονή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Βίκτορ Ραντ πέρασε το... τεστ, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να ανακοινώνει την παραμονή του στη MegaSport Arena μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Το μηνιαίο συμβόλαιο που υπέγραψε αρχικά ο Βίκτορ Ραντ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν ήταν παρά ένα... τεστ προκειμένου να αποδείξει ο 27χρονος φόργουορντ αν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Στα τέσσερα παιχνίδια που έπαιξε σε αυτό το διάστημα, είχε 6 πόντους (με 3/4 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 λάθη και 1 τάπα σε 35'49'' συνολικής παρουσίας στο παρκέ. Αριθμοί που μοιάζουν φτωχοί, αλλά αρκούσαν προκειμένου να τον κρατήσουν στη MegaSport Arena μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την παραμονή του πρώην παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ μέχρι το καλοκαίρι, δεδομένου ότι έπεισε τον Δημήτρη Ιτούδη για την χρησιμότητά του στο ρόστερ. " Ο Βίκτορ απέδειξε πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα", ανέφερε αρχικά για την επέκταση του συμβολαίου του αθλητικού φόργουορντ για τρεις ακόμη μήνες ο Δημήτρης Ιτούδης, για να προσθέσει πως " εύχομαι να παραμείνει υγιής, όπως κι όλοι οι άλλοι παίκτες. Τώρα που είναι μέλος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αποτελεί έναν ακόμη παίκτη που καλείται να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ