EUROLEAGUE

Ο Ντε Κολό "έκοψε τον αέρα" στους ενδιαφερόμενους

Ο Ντε Κολό "έκοψε τον αέρα" στους ενδιαφερόμενους

Ο Νάντο Ντε Κολό μίλησε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, εξηγώντας πως θα τιμήσει το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τι είπε για τον ημιτελικό του Final Four με τον Ολυμπιακό.

Όταν τον Ιανουάριο "έσκασε" η είδηση περί ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα για τον Νάντο Ντε Κολό , άρχισε η παραφιλολογία για τον MVP της περσινής αγωνιστικής περιόδου στην EuroLeague. Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας φρόντισε να "σβήσει" άμεσα τη φωτιά που πήγε να ανάψει ένας ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός και περίπου τέσσερις μήνες αργότερα, επανήλθε -σε άλλον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Μιλώντας στον "Onda Cero" εξήγησε ότι "πέρσι υπέγραψα νέο τριετές συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επομένως θα μείνω εδώ. Είμαι πολύ καλά στην ομάδα. Τώρα που ξέρω καλά πως λειτουργούν τα πράγματα στη Ρωσία. μπορώ να πω ότι μου αρέσει η Μόσχα. Συν τοις άλλοις, μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης". Δεν έμεινε βέβαια εκεί αφού πρόσθεσε πως " η οικογένεια παίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε μου απόφαση. Για παράδειγμα, όταν σκέφτηκα να γυρίσω στην Ευρώπη το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να συζητήσω με τη γυναίκα μου. Στο τέλος η απόφαση είναι δική μου, αλλά πάντα θέλω να μιλάω με την οικογένειά μου για τέτοια πράγματα, γιατί είναι μαζί μου".

Δεν έμεινε βέβαια εκεί, αφού -πολύ φυσιολογικά- ρωτήθηκε για το Final Four της Κωνσταντινούπολης, που είναι προ των πυλών. Επ αυτού είχε να σχολιάσει πως " ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές. Αυτή είναι η τρίτη φορά που θα βρεθώ σε Final Four, κι η δεύτερη που θα έχουμε απέναντί μας τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό. Είμαστε καλά. Έχω μάθει πολλά από αυτά που προηγήθηκαν, κι ο περσινός τίτλος μάς απελευθέρωσε". Για να συνεχίσει λέγοντας: " Δεν πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί, πρέπει να παίξουμε καλά και θα δούμε στο τέλος ποιος είναι ο καλύτερος. Κι οι τέσσερις ομάδες έχουν μεγάλη εμπειρία, οπότε θα πρέπει να σκεφτούμε πρώτα τους εαυτούς μας, ξέρουμε ότι πρέπει να παλέψουμε".

Ενώ σε ερώτηση που του έγινε για τους Λούκα Ντόντσιτς και Σέρχιο Γιουλ ανέφερε πως " είναι γνωστή η ποιότητα και το ταλέντο του Σέρχιο (Γιουλ), αυτά που κάνει φέτος είναι απλά ένα μέρος της λάμψης του, ίσως μάλιστα είναι τόσο καλός φέτος γιατί έχει περισσότερες ευθύνες μετά την αποχώρηση του Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Όσον αφορά στον Λούκα Ντόντσιτς, έχει ωριμάσει πολύ στο παιχνίδι του κι έχει καταφέρει να κερδίσει αρκετό χώρο στην ομάδα, αναλαμβάνοντας ευθύνες στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ