EUROLEAGUE

Ο Μίντλετον είναι σίγουρος για τον Μιλουτίνοβ

EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντάριλ Μίντλετον μίλησε σε ρωσική ιστοσελίδα για την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοβ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όντας σίγουρος για το τι θα προσφέρει στην "ομάδα του στρατού".

Λίγα, αλλά απολύτως ουσιαστικά λόγια, χρησιμοποίησε ο Ντάριλ Μίντλετον για να αξιολογήσει την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοβ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο assistant coach της "ομάδας του στρατού" τοποθετήθηκε για το θέμα στο RIA της Ρωσίας, εξηγώντας πως ο νεοαποκτηθείς σέντερ " είμαι σίγουρος ότι θα δυναμώσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας".

Δεν έμεινε βέβαια σε αυτό, αφού προσέθεσε πως " ανυπομονώ να κάνει μια χρονιά ανάλογη με αυτή που είχε φέτος με τον Ολυμπιακό".

Η τελευταία σεζόν του 25χρονου σέντερ με την ερυθρόλευκη φανέλα μπορεί να μην ολοκληρώθηκε (ελέω κορονοϊού) και να συνοδεύτηκε από τραυματισμό, την ίδια ώρα όμως ήταν εξαιρετική για τον ίδιο. Με 10.3 πόντους και 8.2 ριμπάουντ ανά 24'39'' συμμετοχής, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ επιβεβαίωσε πως πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων σέντερ της EuroLeague, για χάρη του οποίου η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έριξε στο τραπέζι τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ