EUROLEAGUE

Ο Ιτούδης θέλει να ξεσπάσει στον Παναθηναϊκό μετά την Μαδρίτη

Ο Ιτούδης θέλει να ξεσπάσει στον Παναθηναϊκό μετά την Μαδρίτη

Ο Δημήτρης Ιτούδης θέλει την ΤΣΣΚΑ να αντιδράσει ύστερα από την κακή εμφάνιση στην Μαδρίτη, ενώ ο Οθέλο Χάντερ εκθείασε την δυναμική της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Στην προηγούμενη αγωνιστική, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ηττήθηκε από την Ρεάλ στην Μαδρίτη με 82-69, πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση, τελειώνοντας το ματς έχοντας μόλις 5 ασίστ. Ο Δημήτρης Ιτούδης θέλει από την ομάδα του να αντιδράσει άμεσα απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον οποίο και θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (25/10).

Ο Δημήτρης Ιτούδης σχολίασε πως: "Πρέπει να επανέλθουμε γρήγορα, ύστερα από μία πραγματικά κακή εμφάνιση κόντρα στην Ρεάλ στην Μαδρίτη. Να αλλάξουμε την εικόνα μας προς το καλύτερο. Πρέπει να βελτιωθούμε και να ανεβάσουμε το επίπεδο της εκρηκτικότητας, της αθλητικότητας και της αποφασιστικότητας. Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο".

Από την πλευρά του ο Οθέλο Χάντερ δήλωσε τα εξής: "Ο Παναθηναϊκός διαθέτει μία αθλητική ομάδα. Έχει εξαιρετικούς σκόρερ και ριμπάουντερ, τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο και χρησιμοποιούν συχνά μικρά και μεγάλα σχήματα. Πιστεύω θα γίνει ένα παιχνίδι που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ