EUROLEAGUE

Ο Ιτούδης έγινε επίτιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Ζάγκρεμπ

Ο Ιτούδης έγινε επίτιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Ζάγκρεμπ
AP Photo/Alvaro Barrientos AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Δημήτρης Ιτούδης βρέθηκε πίσω στα παλιά του λημέρια στο Πανεπιστήμιο του Ζάγκρεμπ, όπου και ανακηρύχθηκε επίτιμος καθηγητής.

Μία ακόμα τιμή για τον Δημήτρη Ιτούδη. Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ επισκέφτηκε το Πανεπιστήμιο του Ζάγκρεμπ, του οποίου είναι απόφοιτος, όπου έπειτα από μία όμορφη εκδήλωση ανακηρύχθηκε Επίτιμος Καθηγητής και προπονητής της ομάδας μπάσκετ.

" Με τίμησαν με το να είμαι ένας από τους ομιλητές σε ένα σεμινάριο, όπου κατά την διάρκεια της ομιλίας μου στάθηκα στις αποτυχίες που δυναμώνουν τον χαρακτήρα μίας ομάδας, φέρνοντας ως παράδειγμα την περσινή πορεία της ΤΣΣΚΑ" δήλωσε στο σάιτ της ΤΣΣΚΑ ο Ιτούδης, για να συμπληρώσει:

" Με πήγαν στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου και στους χώρους που κάποτε διάβαζα και έπαιζα μπάσκετ. Συναντήθηκα και με πολλούς καθηγητές. Τότε μου είπαν ότι θα με κάνουν επίτιμο καθηγητή και προπονητή στην ομάδα του Πανεπιστημίου. Τους είπα ότι θα ήθελα τότε στην επόμενη συγκέντρωση να δώσω το βραβείο στον καλύτερο φοιτητή, αλλά επειδή αποθεραπεύεται από μία επέμβαση που έκανε θα πληρώσω τα έξοδά του για να επισκεφτεί τη Μόσχα για τέσσερις μέρες και να παρακολουθήσει τις προπονήσεις της ομάδας".

AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ