EUROLEAGUE

Ο Γκομέλσκι στηρίζει τον Ιτούδη και ζητά επέκταση του συμβολαίου του

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Να δει τον Δημήτρη Ιτούδη να μένει στη Μόσχα με νέο συμβόλαιο, ανεξάρτητα από την έκβαση της σεζόν 2009/10, θέλει ο Βλάντιμιρ Γκομέλσκι, γιος του θρύλου της ΤΣΣΚΑ, Αλεξάντερ Γκομέλσκι.

Γιος του θρυλικού Αλεξάντερ Γκομέλσκι, πρώην προπονητής και τηλεοπτικός αναλυτής πλέον, ο Βλάντιμιρ Γκομέλσκι είναι ένας από εκείνους που υποστηρίζουν πως ο Δημήτρης Ιτούδης πρέπει να πάρει επέκταση συμβολαίου ανεξάρτητα από την έκβαση της σεζόν 2018/19. " Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος στη φήμη πως η ομάδα πρέπει να δώσει νέο συμβόλαιο στον coach μόνο αν εκείνος κατακτήσει φέτος την EuroLeague. Εχει κάνει καταπληκτική δουλειά στην ΤΣΣΚΑ εδώ και τέσσερα χρόνια και θέλω να τον δω να μένει σε αυτή και μετά το τέλος της φετινής χρονιάς" ήταν το σχόλιό του στην "Izvestia".

" O Χριάπα, αγωνιστικά, δεν θα είναι απώλεια για την ομάδα, όμως ως ηγέτης, ως προσωπικότητα στα αποδυτήρια, θα λείψει πολύ και αυτή την απουσία θα την αισθανθούν άπαντες στη διάρκεια της σεζόν" πρόσθεσε ο Γκομέλσκι και συνέχισε: " Είναι ξεκάθαρο πως και ο Μπαρτζώκας θα έχει δυσκολίες να αντιμετωπίσει. Πέρυσι δεν ταίριαξε τον Τόμας Ρόμπινσον στο σύνολο, παρά το γεγονός ότι ήταν ένας δυνατός ψηλός με εμπειρία από το ΝΒΑ. Ελπίζω πως φέτος οι επιλογές θα είναι πιο ποιοτικές και θα κουμπώσουν στο κόνσεπτ του προπονητή. Δεν περιμένω από εκείνον αλλαγή τακτικής, ο Σβεντ θα έχει τη μπάλα και τα ηνία του αγώνα, το ερώτημα είναι αν οι νέοι παίκτες όπως ο Τόνι Κρόκερ κι ο Ντι Μποστ μπορούν να τον απελευθερώσουν. Όσο για την άμυνά του; Είναι επιθετικός παίκτης, αν τον βάλεις να παίξει και στις δυο πλευρές του παρκέ, τότε θα χάσει την αξία του".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ