EUROLEAGUE

Ο διαστημικός Φεβρουάριος του Ντε Κολό

Ο διαστημικός Φεβρουάριος του Ντε Κολό

Ο Νάντο Ντε Κολό "πήρε φωτιά" τον Φλεβάρη, κάνοντας πράγματα και θαύματα στο παρκέ. Δείτε τους τρομερούς αριθμούς του τον τελευταίο μήνα.

Με τον Μάρτιο να βρίσκεται προ των Πυλών, υπάρχει τουλάχιστον ένας παίκτης που θα ήθελε ο Φλεβάρης να κρατήσει λίγο καιρό παραπάνω: Ο Νάντο Ντε Κολό!

Ο Γάλλος γκαρντ πραγματοποίησε τρομερές εμφανίσεις αυτό το μήνα, με τελευταίο παράδειγμα τους 23 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά που είχε στη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από της Ούνικς Καζάν για την VTB League . Μία εμφάνιση που ήρθε να προστεθεί στις ήδη πολλές εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο Γάλλος γκαρντ σε EuroLeague και VTB League τον Φεβρουάριο.

Συγκεκριμένα, ο Ντε Κολό είχε τον Φεβρουάριο 25.6 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ μέσο όρο με 70.3% στα δίποντα, 46.6% στα τρίποντα και 95% στην EuroLeague, αλλά και 19 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 5 ασίστ μέσο όρο με 58.6% στα δίποντα, 35.7% στα τρίποντα και 100% στις βολές στην VTB League!

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Γάλλος βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση από τότε που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, παίρνοντας ουσιαστικά τα ηνία από τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος από την πλευρά του εξακολουθεί ψάχνει λίγο τα πατήματά του μετά τους διάφορους μικροτραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν.

Με την σεζόν να μπαίνει σιγά-σιγά στην τελική ευθεία είναι ξεκάθαρο ότι ο Ντε Κολό αποφάσισε να ανεβάσει ρυθμούς, “κουβαλώντας” την ΤΣΣΚΑ και στις δύο διοργανώσεις που συμμετέχει. Και αν συνεχίσει έτσι είναι δεδομένο ότι θα γίνεται σιγά-σιγά όλο και πιο δύσκολο να κερδίσει κάποιος την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, που δείχνει να “τρέφεται” από τα... όργια του Γάλλου γκαρντ μέσα στο παρκέ.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ