EUROLEAGUE

Νέο τριετές συμβόλαιο σε Κουρμπάνοφ

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα φορά για τρία ακόμη χρόνια (2+1) ο Νικίτα Κουρμπάνοφ, ο οποίος άνοιξε τον χορό των... ανανεώσεων στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπέγραψε ο Νικίτα Κουρμπάνοφ, ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ρωσικής ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Ο διεθνής φόργουορντ επιβραβεύτηκε για την προσφορά του στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, με νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην "ομάδα του στρατού" μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Η δεύτερη θητεία του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (από το 2015) ήταν άκρως επιτυχημένη, αφού ο Δημήτρης Ιτούδης τον εμπιστεύτηκε σημαντικά στο "3" και το "4", μετατρέποντάς τον σε έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών της EuroLeague.

Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση είχε φέτος 6.7 πόντους (με 41.3% στα τρίποντα), 6 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ στα 20'09'' που έπαιζε κατά μέσο όρο.

Εξάλλου, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την αποχώρηση των Πάβελ Κορόμπκοφ και Άλεξ Μακίεφ από το έμψυχο δυναμικό της. Δύο παίκτες που αγωνίστηκαν ελάχιστα φέτος.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ