EUROLEAGUE

MVP του Final Four της EuroLeague ο Γουίλ Κλάιμπερν

MVP του Final Four της EuroLeague ο Γουίλ Κλάιμπερν
AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Πολυτιμότερος παίκτης του τελικού της EuroLeague 2018/19 αναδείχθηκε ο Γουίλ Κλάιμπερν, που έκανε μεγάλη εμφάνιση στο ματς του τίτλου για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέναντι στην Αναντολού Εφές.

Ο Εργκίν Αταμάν τον αποκάλεσε " Γιάννη Αντετοκούνμπο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας" κι ο Γουίλ Κλάιμπερν μάλλον ένιωσε ακόμη πιο δυνατός. Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν απολαυστικός στον τελικό της EuroLeague 2018/19 με την Αναντολού Εφές και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης καθώς οι εκπρόσωποι του Τύπου τον ξεχώρισαν από τους Κόρι Χίγκινς - Νάντο Ντε Κολό.

Ο Κλάιμπερν σκόραρε 20 πόντους από 2/6 δίποντα, 4/6 τρίποντα και 4/5 βολές, μάζεψε 5 ριμπάουντ, έδωσε δύο ασίστ και δεν έκανε λάθος, κέρδισε τρία φάουλ και συγκέντρωσε 19 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης σε 29:38 συμμετοχής. Ήταν σπουδαίος και στον ημιτελικό με την περσινή Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σκόραρε 18 πόντους από 2/6 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 5/8 βολές, ενώ γέμισε τη στατιστική του με 5 ριμπάουντ, μία ασίστ, 1 κλέψιμο και 19 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης σε 30:18.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ