EUROLEAGUE

Μίντλετον: "Καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν έχει την πίεση της ΤΣΣΚΑ"

Μίντλετον: "Καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν έχει την πίεση της ΤΣΣΚΑ"
EUROKINISSI

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν ασίσταντ κόουτς της ΤΣΣΚΑ, Ντάριλ Μίντλετον, δήλωσε ότι καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν καλείται να διαχειριστεί περισσότερη πίεση από τον ρωσικό σύλλογο.

Η ΤΣΣΚΑ έχει εδώ και χρόνια ένα από τα δύο-τρία μεγαλύτερα μπάτζετ στην Ευρώπη και πολύ συχνά το μεγαλύτερο. Αυτό το μπάτζετ όμως δημιουργεί και αντίστοιχη πίεση, κάτι στο οποίο στάθηκε ο Ντάριλ Μίντλετον με δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα "AS".

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και εδώ και μία πενταετία ασίσαντ κοουτς του Δημήτρη Ιτούδη δήλωσε σχετικά: " Πιστεύω ότι καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη δεν έχει τόση πίεση όση εμείς. Ούτε η Ρεάλ, ούτε η Φενέρμπαχτσε, ούτε καμία άλλη ομάδα. Όταν προκρινόμαστε στο Final Four δεν πανηγυρίζουμε. Είναι μία ακόμα μέρα στην δουλειά. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι οι νίκες".

Ακολούθως ο Μίντλετον φρόντισε να αποθεώσει τον Ιτούδη, αλλά και να τον συγκρίνει με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: " Όταν ο Δημήτρης με πήρε τηλέφωνο και μου πρόσφερε δουλειά, δέχθηκα αμέσως. Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου και ήξερε ότι δουλεύω και μπορούσα να βοηθήσω.

Είναι σπουδαίος άνθρωπος και ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι μπορεί να οδηγήσει ακόμα και ομάδα του ΝΒΑ. Δούλεψε για χρόνια στο πλευρό του Ομπράντοβιτς και έμοιαζαν σαν τον Μπάτμαν με τον Ρόμπιν. Σε επίπεδο τακτικής μοιάζουν, ίσως ο Ομπράντοβιτς να είναι πιο σκληρός".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ