EUROLEAGUE

Μιλουτίνοβ: "Ο Ολυμπιακός δεν ήταν απλώς ομάδα, αλλά οικογένεια για μένα"

 EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÔÓÓÊÁ  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÔÓÓÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ δήλωσε ότι χρωστάει πολλά στον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε τους "ερυθρόλευκους" οικογένεια, ενώ έδειξε στεναχωρημένος που η 5ετία στον Πειραιά δεν συνδυάστηκε με μία EuroLeague.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ είναι πλέον και επίσημα παίκτης της ΤΣΣΚΑ , η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του με τριετές συμβόλαιο. Όπως όμως έδειξε με το συγκινητικό του post στο Instagram, φρόντισε στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ να εκφράσει την αγάπη του για την ομάδα του Πειραιά.

Ο Σέρβος σέντερ μίλησε στο σερβικό σάιτ "nova.rs", όπου προτίμησε να σταθεί για ακόμα μία φορά στην αγάπη και την ευγνωμοσύνη που αισθάνεται για τους "ερυθρόλευκους".

"Θυμάμαι την πρώτη μέρα που έφτασα είχα τόσα να αποδείξω. Ήξερα ότι είχα ταλέντο, το οποίο μπόρεσα να δείξω χάρη στην Παρτιζάν. Αλλά όλα ήταν καινούρια. Η ομάδα, η πόλη, η χώρα. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα εκτός Σερβίας" δήλωσε αρχικά ο Μιλουτίνοβ, για να προσθέσει:

"Χάρη στον Ολυμπιακό, τα αδέλφια Αγγελόπουλου και τον κόουτς Σφαιρόπουλο που πίστεψαν σε μένα, αλλά και τους συμπαίκτες μου, κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός ήταν κάτι περισσότερο από μία ομάδα, ήταν πιο κοντά σε οικογένεια για μένα. Όλοι με στήριξαν στην προσαρμογή μου και έδειξαν υπομονή προκειμένου να εξελιχθώ".

Στην συνέχεια, ο Σέρβος σέντερ έδειξε την πίκρα του για το γεγονός ότι η 5ετία που πέρασε δεν συνδυάστηκε με την κατάκτηση της EuroLeague, ωστόσο τόνισε ότι έχει πολλά να θυμάται από το πέρασμά του από την ομάδα:

" Είναι κρίμα που αυτά τα πέντε φανταστικά χρόνια δεν κατακτήσαμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο, αλλά είμαι πλουσιότερος επειδή έχω φίλους όπως ο Παπανικολάου, ο Βεζένκοβ, ο Πρίντεζης και ο Σπανούλης. Επίσης, έχω τεράστια ευγνωμοσύνη στον Μίλαν Τόμιτς που με βοήθησε την πρώτη χρονιά να ωριμάσω στην ομαδα".

Τέλος, αναφερόμενος στην ΤΣΣΚΑ δήλωσε: " Από την πρώτη επαφή που είχαμε, έγινε ξεκάθαρο πόσο με εμπιστεύονται, έχοντας καθαρές και ξεκάθαρες ιδέες. Ήταν συγκεκριμένοι, οπότε ήταν θέμα χρόνου να υπάρξει συμφωνία. Τώρα εξαρτάται από μένα να σταθώ στο ύψος των προσδοκιών".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ