EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: "Δίνει 9 εκατ. ευρώ στον Μιλουτίνοβ"

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η μετακίνηση του Νίκολα Μιλουτίνοβ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας μοιάζει δεδομένη, με τη ρωσική ομάδα να του προσφέρει -σύμφωνα με δημοσίευμα- ένα ποσό που φτάνει στα 3.000.000 ευρώ ετησίως. Πώς επηρεάζεται το μέλλον του Κώστα Κουφού.

Μετά από πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ θα αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι με προορισμό την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ρωσική ομάδα δεν κατάφερε να τον αποκτήσει το περσινό καλοκαίρι παρά την πίεση που άσκησε στους ερυθρόλευκους για να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, φέτος όμως μοιάζει σαφές πως το μέλλον του βρίσκεται στη MegaSport Arena της Μόσχας.

Η συμφωνία των δύο πλευρών (παίκτη και ομάδας) είναι δεδομένη, με τον 25χρονο σέντερ να μετακομίζει στη Ρωσία για τα επόμενα τρία χρόνια. Το Sportando αναφέρει μάλιστα πως για να κλείσει το deal, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τού προσέφερε ένα ποσό που φτάνει τα 9.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο της τριετούς συμφωνίας τους. Ποσό που τον καθιστά αυτόματα έναν από τους πιο καλοπληρωμένους παίκτες της EuroLeague και δείχνει το μέγεθος της επιθυμίας της "ομάδας του στρατού" προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της -η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρθηκε επίσης για τον παίκτη.

Εξάλλου, η απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοβ αναμένεται να δρομολογήσει την αποχώρηση του Κώστα Κουφού. Ο 31χρονος σέντερ, που αποκτήθηκε πέρσι μετά το "όχι" του Ολυμπιακού για τον Σέρβο, έχει opt out στο συμβόλαιό του, το οποίο πιθανότατα θα ενεργοποιηθεί για να αδειάσει η θέση στη ρακέτα, αλλά και να αποσυμπιεστεί ο προϋπολογισμός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ