EUROLEAGUE

Με τέσσερις "Έλληνες" η κορυφαία δεκάδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Τέσσερις παίκτες που μεγαλούργησαν στην Ελλάδα χώρεσαν στην All-Decade Team της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δείτε ποιους επέλεξαν οι fans της EuroLeague.

Με τη φανέλα της μεγαλούργησε ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ενώ την φόρεσαν κι άλλοι Έλληνες όπως ο Νίκος Ζήσης, ο Νίκος Χατζηβρέττας κι ο Δήμος Ντικούδης. Λίγο παλιότερα όμως, με αποτέλεσμα να μη βρεθούν στην κορυφαία δεκάδα των παικτών της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη δεκαετία που πέρασε.

Οι fans της EuroLeague επέλεξαν τους κορυφαίους, με τέσσερις "Έλληνες" να βρίσκονται στην All-Decade Team της ομάδας της Μόσχας. Ο λόγος για τον πρώην της ΑΕΚ, Τζέι Αρ Χόλντεν, τον πρώην του Παναθηναϊκού, Ραμούνας Σισκάουσκας και τους πρώην του Ολυμπιακού Κάιλ Χάινς - Μίλος Τεόντοσιτς που βρίσκονται στην κορυφή.

Αναλυτικά: Στη 10η θέση βρίσκεται ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, στην 9η ο Τζέι Αρ Χόλντεν (αν και έπαιξε στην ομάδα από το 2002 έως το 2011), στην 8η ο Κόρι Χίγκινς, στην 7η ο Ραμούνας Σισκάουσκας, στην 6η ο Βίκτορ Χριάπα, στην 5η ο Γουίλ Κλάιμπερν, στην 4η ο Αντρέι Κιριλένκο, στην 3η ο Νάντο Ντε Κολό, στη 2η ο Κάιλ Χάινς και στην 1η ο Μίλος Τεόντοσιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ