EUROLEAGUE

Κατοστάρα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τριαντάρα στη Χίμκι

Κατοστάρα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τριαντάρα στη Χίμκι

Ο Αλέξι Σβεντ έμεινε εκτός αγώνα και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έριξε τριαντάρα στη Χίμκι σε φιλική αναμέτρηση το απόγευμα της Δευτέρας (7/9).

Με τον Μάικ Τζέιμς σταθερά πρώτο σκόρερ και με το τον Γουίλ Κλάιμπερν να δείχνει ότι ανακτά σιγά-σιγά το χαμένο έδαφος από τον περσινό πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε με το επιβλητικό 101-71 της Χίμκι το απόγευμα της Δευτέρας (7/9).

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε εύκολη αποστολή από τη στιγμή που εκείνη του Ρίμας Κουρτινάιτις δεν είχε στη σύνθεσή της τον Αλέξι Σβεντ, τον Σεργκέι Καράσεφ και τον Ντάιρις Μπέρτανς. Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ξεκουράστηκε, ενώ πολύ καλός ήταν με 13 πόντους ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο Ντέβιν Μπούκερ με 19 πόντους και οκτώ ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των ηττημένων.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Ιτούδης): Μπολομπόι 7, Τζέιμς 25 (7 ριμπάουντ), Χίλιαρντ 9, Σενγκέλια 4, Κουρμπάνοφ 4, Χομένκο 2, Χάκετ 5, Αντόνοφ 6, Στρέλνιεκς 13, Φόγκτμαν, Κοντσέργκιν 3, Κλάιμπερν 19, Λοπάτιν 4

ΧΙΜΚΙ (Κουρτινάιτις): Μπούκερ 19 (8 ριμπάουντ), Τίμα 14, Ζαΐτσεφ 9, Βορόνοβ 10, Γερέμπκο 8, Βιάλτσεφ 3, Ντεσιάτνικοφ 5, Σαράποφ, Οντινόκοφ, Μπαράσκοφ, Γεβστιγκνέγεφ 3

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ