EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Πρέπει να περιορίσουμε τον Σπανούλη"

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τα επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού και τα λάθη των παικτών της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην άμυνα, ήταν αυτά που στέρησαν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη νίκη στο ΣΕΦ σύμφωνα με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό και αυτοπεποίθηση μέσα από τα επιθετικά του ριμπάουντ στην τέταρτη περίοδο στάθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΣΕΦ , ενώ παραδέχθηκε πως οι παίκτες του δεν ακολούθησαν το πλάνο που είχε εκπονήσει σχετικά με την αμυντική λειτουργία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είπε μάλιστα πως οι αντίπαλοί του εκτέλεσαν με καλές προϋποθέσεις και ολοκλήρωσε λέγοντας πως στις μελλοντικές μονομαχίες με τους Πειραιώτες η συμπεριφορά της ομάδας του απέναντι στον Βασίλη Σπανούλη πρέπει να είναι διαφορετική.

" Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Πίστεψαν περισσότερο στη νίκη από εμάς, αν και είχαμε κι εμείς τις καλές στιγμές μας. Είχαν το προβάδισμα και τις λεπτομέρειες, όπως τα επιθετικά ριμπάουντ. Ειδικά όταν πήραν αρκετά μαζεμένα στο τέλος. Τους έδωσαν πολλή αυτοπεποίθηση και αυτό ήταν το στοιχείο που μας πόνεσε" εξήγησε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε: " Οι παίκτες-κλειδιά τους πήγαν στα σημεία τους, δεν τους σταματήσαμε όπως είχαμε σχεδιάσει. Είναι ένα σημείο που πρέπει να βελτιωθούμε και θα βελτιωθούμε. Απόψε δώσαμε χώρο σε αυτό που ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει καλά. Παίξαμε λάθος στην άμυνα. Δεν περιορίσαμε αυτό που έπρεπε να περιορίσουμε σύμφωνα με το πλάνο μας. Είχαμε κι εμείς τις διαφορές μας, δείχναμε ότι είχαμε τον έλεγχο, αλλά ο Ολυμπιακός έβαλε έξι πόντους με τρίποντα στον αιφνιδιασμό και ο Σπανούλης ήταν σε πολύ καλή μέρα. Πρέπει να τον περιορίσουμε καλύτερα".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ