EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ, δεν θέλουμε όμως να χαλαρώσουμε"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW / / (ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW / / (ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πρώτος στην κανονική περίοδο της EuroLeague τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, ο Δημήτρης Ιτούδης μοίραζε συγχαρητήρια μετά την νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί του Ολυμπιακού.

Ευχαριστημένος από την νίκη επί του Ολυμπιακού , ο Δημήτρης Ιτούδης έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές του μετά το τέλος της αναμέτρησης για το γεγονός ότι εξασφάλισαν και μαθηματικά πλέον την πρώτη θέση στην κατάταξη της κανονικής περιόδου.

" Ένας εκ των στόχων ήταν η πρώτη θέση. Στη EuroLeague, το πρώτο στοίχημα είναι η πρόκριση στα playoffs, το δεύτερο είναι το πλεονέκτημα έδρας και εν συνεχεία η πρωτιά. Αυτήν επιδιώξαμε απόψε. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη γενικότερη εμφάνιση και προσπάθειά τους, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση" σχολίσε ο Έλληνας τεχνικός στην κάμερα της NOVA και συνέχισε: " Μετά το πρώτο τάιμ άουτ, συνειδητοποιήσαμε τι πρέπει να αλλάξουμε στο παιχνίδι μας. Το θέμα ήταν τα αβίαστα λάθη. Με όλο τον σεβασμό στους αντιπάλους και τον Ολυμπιακό, είναι μεγάλη η δουλειά που κάνουμε στο να περιορίσουμε τα λάθη. Θεωρώ ότι γενικά διαβάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι".

Στόχος της ΤΣΣΚΑ είναι, πλέον, να μην χαλαρώσει αν και ο Ιτούδης εξήγησε πως: " οι παίκτες δεν είναι ρομπότ, προσπαθούν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων στις εβδομάδες με διπλή αγωνιστική. Το οφείλουμε όμως στους εαυτούς μας να παραμείνουμε στο ίδιο επίπεδο. Έχουμε σε κάθε παιχνίδι 12 και 13 χιλιάδες άτομα, που είναι ενεργητικοί εδώ και μας βοηθούν. Αυτό είναι σπουδαίο επίτευγμα. Ποτέ, μα ποτέ δεν διαλέγω ή δεν διαλέγουμε αντιπάλους. Όποιος πάει να διαλέξει, το έχει πληρώσει ή θα το πληρώσει στο μέλλον. Αν έχω κάποια πληροφόρηση ότι κάποιος παίκτης είναι επιβαρημένος ή έχει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να τον διαχειριστώ διαφορετικά. Επ' ουδενί όμως διαλέγουμε κάτι. Θα πάμε στα τελευταία τρία παιχνίδια με πλήρη συνείδηση για να κερδίσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ