EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Ο Παναθηναϊκός μας έδωσε πολλά μαθήματα"

Ιτούδης: "Ο Παναθηναϊκός μας έδωσε πολλά μαθήματα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Ο Παναθηναϊκός από αυτό το ματς μάς έδωσε πολλά μαθήματα και πολλή δουλειά για τη συνέχεια", σχολίασε ο κόουτς Ιτούδης, τονίζοντας πως η ΤΣΣΚΑ θέλει να βάλει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ΤΣΣΚΑ - Παναθηναϊκός, ο οποίος βρήκε τους Ρώσους να κερδίζουν το ματς με σκορ 81-80, ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την ομάδα του, τονίζοντας πως οι πράσινοι τους έδωσαν πολλά μαθήματα με την αγωνιστική τους εικόνα.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είπε τα εξής: "Συγχαρητήρια και στην ΤΣΣΚΑ Και στον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι. Πιστεύω ότι ο τελικός νικητής ήταν θέμα τύχης αλλά και θέλησης. Πάντα έτσι γίνεται όταν ένα ματς φτάνει σε αυτό το σημείο. Εμείς στο ξεκίνημα του αγώνα δεν είχαμε καθόλου καλή κυκλοφορία, κάναμε πολλά και αβίαστα λάθη, λόγω της πίεσης του Παναθηναϊκού, αλλά και λόγω έλλειψης συγκέντρωσης.

Στα μισά της δεύτερης περιόδου και κυρίως στην τρίτη περίοδο, βρήκαμε τις λύσεις που θέλουμε και καταλάβαμε πώς θέλουμε να παίξουμε. Το κοντό σχήμα μας βοήθησε. Ήταν ένα παιχνίδι επιπέδου Ευρωλίγκας. Να ευχαριστήσω και τις τρεις ομάδες που δέχτηκαν την πρόσκλησή μας. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, έχουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα με πολλούς παίκτες να προέρχονται και από Ευρωμπάσκετ.

Ο Παναθηναϊκός από αυτό το ματς μάς έδωσε πολλά μαθήματα και πολλή δουλειά για τη συνέχεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το τρόπαιο και ευχαριστώ τον κόσμο. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να βάλουμε καινούρια στοιχεία στο παιχνίδι μας και να είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες διοργανώσεις".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ