EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο"

Ιτούδης: "Κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο"
EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ΤΣΣΚΑ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του κυριάρχησε στο παρκέ στο δεύτερο ημίχρονο.

Επειτα από ένα ανταγωνιστικό πρώτο ημίχρονο η ΤΣΣΚΑ ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό, παίρνοντας τη νίκη με 97-81 μέσα στο ΣΕΦ .

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της ρώσικης ομάδας.

"Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη τους και την εμφάνισή τους. Είναι προφανές πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλάξαμε το πώς σκεφτόμασταν και αντιδράσαμε στην άμυνα.

Κρατήσαμε χαμλά στο σκορ τον Ολυμπιακό στα δύο τελευταία δεκάλεπτα και αυτό μας έδωσε την ώθηση να γυρίσουμε υπέρ μας το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρουμε τη νίκη.

Δεν είναι μόνο η άμυνα αλλά και η επίθεση.

Για τα λίγα λάθη σχολίασε: "Μπορώ να σταθώ στο γεγονός ότι κάναμε 4 λάθη. Το να κάνεις τόσα λίγα λάθη απέναντι σε μία ομάδα που παίζει δυνατά και σε βγάζει από τον δρόμο της με σκληρή άμυνα, αυτό με κάνει και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί παίξαμε ομαδικά και όχι ατομικά και βάλαμε μεγάλα σουτ".

Για τη σπουδαία εμφάνιση του Κάιλ Χάινς τόνισε: "Ο Χάινς ήταν πολύ ουσιαστικός. Ίσως έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι σε αυτά που δεν φαίνονται στους αριθμούς και ήταν προσηλωμένος σε άμυνα και επίθεση. Αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί στο ένας εναντίον ενός. Αλλάξαμε προσαρμογές στα μαρκαρίσματα σε Σπανούλη και ΛεΝτέι".

Για το αν πιστεύει ότι θα προκριθούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός: "Η EuroLeague είναι απρόοπτη και προφανώς θα κάνεις ήττες και θα υπάρχει ντεφορμάρισμα. Θα υπάρξουν σε όλες τις ομάδες. Θεωρώ ότι είναι μαραθώνιος και θεωρώ πως και οι δύο ομάδες - χωρίς να θέλω να κάνω τον κριτή - θα δώσουν αγώνα για να βρεθούν στα playoffs".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ