EUROLEAGUE

Iτούδης: "Και οι τυφλοί είδαν"

Iτούδης: "Και οι τυφλοί είδαν"

Απογοητευμένος από την ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την Χίμκι στην παράταση εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος εξέφρασε την δυσφορία του για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Η Χίμκι λύγισε στην παράταση ( 73-72) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Δημήτρης Ιτούδης αποχώρησε από την "Χίμκι Αρένα" έχοντας παράπονα από τα σφυρίγματα. Ο Έλληνας κόουτς στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης της VTB League εξέφρασε την δυσαρέσκειά του ζητώντας από τους δημοσιογράφους να πάρουν θέση.

"Συνήθως στις συνεντεύξεις Τύπου συγχαίρω τη νικήτρια ομάδα. Είμαι κύριος και θα κάνω πάλι το ίδιο. Αν, όμως, είστε αντικειμενικοί, θα δείτε δύο διαφορετικές ιστορίες και θα αποφασίσετε ποιος ήταν ο πραγματικός πρωταγωνιστής απόψε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάσκετ. Στο μπάσκετ πρέπει να δίνεται έμφαση στην επίθεση και στο θέαμα. Ο Σβεντ έκανε ένα σπουδαίο ματς. Επίσης και ο Ροντρίγκεθ είχε ένα σπουδαίο επιθετικό ματς, αλλά ήσασταν στο γήπεδο και είδατε τι έγινε. Αν είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και είδατε τι έγινε, τότε καταλαβαίνετε. Οι παίκτες μου υπέπεσαν σε 20 λάθη, αλλά τα μισά εξ εαυτών έγιναν για κάποιο λόγο. Θα παραμείνω κύριος, αλλά δείτε τις τελευταίες κατοχές. Δείτε το παιχνίδι αντικειμενικά. Ένας συνάδελφος μου, ο οποίος δεν εργάζεται πλέον ως χεντ κόουτς, θα έλεγε πως ακόμα και οι τυφλοί είδαν", δήλωσε ο Έλληνας κόουτς, ενώ την τελευταία φράση που χρησιμοποίησε, μεταξύ άλλων την έχει πει και ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ