EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Η τρίτη θέση σημαίνει πολλά για μας"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÉÊÑÏÓ ÔÅËÉÊÏÓ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / 3d PLACE FINAL / REAL MADRID - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÉÊÑÏÓ ÔÅËÉÊÏÓ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / 3d PLACE FINAL / REAL MADRID - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο μικρός τελικός -όπως αποδείχτηκε- ήταν ένα ματς που η ΤΣΣΚΑ παρουσιάστηκε με υψηλό κίνητρο. Στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Ιτούδης εξήγησε το λόγο.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, αν και λακωνικός στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης , αναφέρθηκε στα κίνητρα που βρήκαν οι παίκτες του για τον μικρό τελικό, που ήταν και ο λόγος που τους έδωσε συγχαρητήρια.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Στέφανος Τριαντάφυλλος

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Η 3η θέση δεν σου δίνει μετάλλιο ή κάτι άλλο, αλλά σημαίνει πολλά για την ομάδα μας. Σημαίνει πολλά για τους παίκτες, τους προπονητές και την ομάδα ως σύνολο για όσα πετύχαμε κάναμε. Η τρίτη θέση είναι καλύτερη από την τέταρτη. Ειδικά όταν κερδίζεις την Ρεάλ".

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός θέλησε να σταθεί σε παίκτες που πήραν το βάπτισμα του πυρός σε Final Four και είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στον μικρό τελικό, εν αντιθέσει με τον ημιτελικό της Παρασκευής που δεν βρήκαν χρόνο. "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τους παίκτες ου έπαιξαν για πρώτη φορά και σκόραραν, όπως ο Αντόνοφ, ο Κουλάγκιν και ο Φρίλαντ. Αυτό έδειξε ότι η ομάδα έχει μέταλλο. Έχει κάτι".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ