EUROLEAGUE

Ιτούδης για Τεόντοσιτς: "Δεν είναι έτοιμος, αλλά..."

EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλος Τεόντοσιτς όπως αναμενόταν ήταν το κεντρικό πρόσωπο της ΤΣΣΚΑ, λόγω κυρίως του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί.

Ο Σέρβος γκαρντ μπήκε κανονικά στο παρκέ, φορώντας ένα μεγάλο μαύρο έλασμα στο πόδι. Προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όπως κάνει τις τελευταίες δύο ημέρες. Επί της ουσίας μπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα για πρώτη φορά την Τρίτη, χωρίς ακόμη να φορτσάρει στο 100% .

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Στέφανος Τριαντάφυλλος

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στον ημιτελικό της Παρασκευής. Δεν θα μπορούσε να χάσει το 8ο Final Four της καριέρας του, το οποίο τον φέρνει μια θέση πίσω από τους κατόχους του ρεκόρ, τον Θοδωρή Παπαλουκά και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

"Θα δούμε πάλι αύριο με το ιατρικό τιμ την κατάστασή μου. Δεν παίζω ποτέ σαράντα λεπτά. Ούτε τώρα θα γίνει έτσι. Θα δούμε αύριο πως θα πάει το παιχνίδι και πως θα κυλήσουν τα πράγματα" ήταν τα πρώτα του λόγια, εννοώντας ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά θα δοκιμάσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλος λέγοντας: "Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, με ίδια βάση, ίδιο κορμό που είναι πολύ σημαντικό. Είναι μια ομάδα που παλεύει πολύ, τους σεβόμαστε απόλυτα".

Το γεγονός ότι έχει αντιμετωπίσει τόσες πολλές φορές την παλιά του ομάδα είναι κάτι που δεν τον απασχολεί. Μάλιστα δεν φάνηκε να έχει πολύ όρεξη να απαντήσει σε ερωτήσεις, ειδικά για τέτοια ζητήματα.

Ιτούδης: "Δεν είναι το καλύτερο σενάριο, αλλά..."

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στο πρόβλημα του Μίλος Τεόντοσιτς λέγοντας ότι: "δεν αγωνίστηκε καθόλου στα παιχνίδια της VTB κόντρα στην Αστάνα. Έπαιξε με ένεση στους προημιτελικούς κόντρα στη Μπασκόνια και δεν προπονήθηκε καθόλου ως αυτή τη βδομάδα. Δεν είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά από την άλλη έχει την θέληση και την επιθυμία να αγωνιστεί".

Ιτούδης για Τεόντοσιτς: "Δεν είναι έτοιμος, αλλά..."
TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ