EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Έχει ενισχυθεί η Φενέρμπαχτσε με Μπένετ και Μπογκντάνοβιτς"

Ιτούδης: "Έχει ενισχυθεί η Φενέρμπαχτσε με Μπένετ και Μπογκντάνοβιτς"

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Πέμπτη (2/2, 19:45) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι Δημήτρης Ιτούδης και Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μίλησαν για την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Το "ζευγάρι" του περσινού τελικού της EuroLeague συναντιέται ξανά, ύστερα από το ματς της 23ης Δεκεμβρίου, όταν η Φενέρμπαχτσε στην παράταση είχε νικήσει με σκορ 79-95 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν τους Τούρκους την Πέμπτη (2/2, 19:45), μη έχοντας στην διάθεση τους τόσο τον Μίλος Τεόντοσιτς, όσο και τον Βίκτορ Χριάπα.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, σχολίασε τα εξής για το ματς: "Η Φενέρμπαχτσε είναι μία σπουδαία ομάδα, η οποία έχει ενισχύσει το ρόστερ της ουσιαστικά με δύο παίκτες. Δεν είναι μόνο η απόκτηση του Μπένετ, αλλά και η επιστροφή του Μπογκντάνοβιτς στην αγωνιστική δράση, ύστερα από τον τραυματισμό του. Θα παίξουν μπροστά στο κοινό τους, το οποίο είναι εντυπωσιακό και τους δίνει μεγάλη ώθηση. Οι φίλαθλοι τους, τους δίνουν ενέργεια και έξτρα κίνητρο. Θα είναι ένα σκληρό ματς και είμαστε σίγουροι για αυτό".

Ομπράντοβιτς: "Ξέρουμε τα πάντα για την ΤΣΣΚΑ και εκείνοι για εμάς"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του, λέγοντας τα εξής: "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς παίζουμε κόντρα στους πρωτοπόρους της διοργάνωσης. Ξέρουμε τα πάντα για την ΤΣΣΚΑ, ξέρουν τα πάντα για εμάς και για να τους νικήσουμε θα πρέπει να κάνουμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ