EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Έβγαλε μεγάλες φάσεις ο Παναθηναϊκός"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε ότι κι οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πάρουν τη νίκη, εξηγώντας ότι οι μεγάλες φάσεις που έβγαλε ο Παναθηναϊκός Superfoods στο τέλος της κανονικής διάρκειας έπαιξαν μεγάλο ρόλο.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα τερματίσει δεύτερη στη regular season της EuroLeague, μετά την ήττα της στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό Superfoods . Μετά το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Ιτούδης εξήγησε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, αλλά το "τριφύλλι" έβγαλε κάποιες μεγάλες φάσεις και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

" Ήταν ένα παιχνίδι που κι οι δύο ομάδες άξιζαν τη νίκη. Θα ήθελα να διευκρινίσω πως κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, το πρώτο ανήκε στον Παναθηναϊκό, ενώ το δεύτερο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είχαμε κάποια καλά στοιχεία, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, μετά την ανάπαυλα είχαμε το μομέντουμ με το μέρος μας, φτάσαμε στο +4 γύρω στα τρία λεπτά πριν το τέλος, αλλά ο Παναθηναϊκός έβγαλε κάποιες μεγάλες φάσεις και πήγε το παιχνίδι στην παράταση", δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για να κλείσει λέγοντας:

" Θα ήθελα να πω για μία ακόμη φορά ένα "ευχαριστώ" στον κόσμο του Παναθηναϊκού για την υποδοχή και το καλωσόρισμα, αλλά κι ένα μπράβο για το πως υποστήριξε την ομάδα του. Εύχομαι κάθε φορά να ανταποδίδω αυτή την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου".

Ενώ ακολούθως μίλησε στην κάμερα της NOVA, δηλώνοντας: " Για ακόμα μια φορά ευχαριστώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το χειροκρότημα και την αποδοχή. Όλα αυτά τα χρόνια ζήσαμε υπέροχες στιγμές Δεν είναι μόνο η τελευταία επίθεση. Ο Παναθηναϊκός είχε το μομέντουμ μέχρι το ημίχρονο. Ελέγξαμε ένα σημαντικό κομμάτι, όπως τα ριμπάουντ και καταφέραμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας στο δεύτερο μέρος. Μια δική του καλή άμυνα, μια δική μας... Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο στο τελευταίο play. Δεν επιλέγουμε αντίπαλο. Όποιος προσπαθήσει να επιλέξει, δεν σέβεται τον εαυτό του, τον αντίπαλο και τον θεσμό. Μας περιμένει ακόμα ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που έχει κι αυτός τους δικούς του στόχους για το Final Four".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ