EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Επικίνδυνη ομάδα η Εφές"

Ιτούδης: "Επικίνδυνη ομάδα η Εφές"

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (27/10) την Εφές στην Πόλη και ο Δημήτρης Ιτούδης επεσήμανε πως ο αντίπαλος χρειάζεται προσοχή, καθώς διαθέτει καλές μονάδες.

Οι Δημήτρης Ιτούδης και Βιτάλι Φριντζόν, μίλησαν για το παιχνίδι της Παρασκευής (27/10, 19:45) κόντρα στην Αναντολού Εφές στην Πόλη. Αμφότεροι επεσήμαναν πως δεν θα πρέπει να τους ξεγελάσει το γεγονός πως οι Τούρκοι δεν έχουν ακόμη σημειώσει νίκη στην διοργάνωση, καθώς διαθέτουν καλές μονάδες.

Ο Δημήτρης Ιτούδης σχολίασε πως: " Είναι το πρώτο μας δεύτερο σερί παιχνίδι μέσα σε μία εβδομάδα στην EuroLeague. Πρέπει λοιπόν να διαχειριστούμε σωστά την κούραση και να κάνουμε καλό ροτέισον. Η Εφές έχει ξεκινήσει με 3 ήττες σε 3 παιχνίδια, αλλά αυτό τους κάνει περισσότερο επικίνδυνους στο γήπεδο τους. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Η Εφές έχει καλές μονάδες και διαθέτει ποιότητα".

Ο Βιτάλι Φριντζόν, δήλωσε τα εξής: " Είναι δύσκολο να δίνεις εκτός έδρας παιχνίδι δύο μέρες μετά από αγώνα EuroLeague, αλλά επιβάλλεται να είμαστε έτοιμοι. H Εφές διαθέτει καλή ομάδα φέτος και δεν θα πρέπει να μας ξεγελάσει το γεγονός πως δεν έχουν ακόμη νικήσει. Ο κύριος στόχο μας είναι να παίξουμε καλή άμυνα, όπως παίξαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ