EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Είμαστε όλοι μέρος μιας αλυσίδας στην EuroLeague"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Ιτούδης πήρε τον λόγο στην ετήσια σύσκεψη προπονητών της EuroLeague και στάθηκε στην αλληλεπίδραση όλων των εμπλεκομένων στη διοργάνωση, αλλά και τις συνέπειες του κορονοϊού.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στο περιθώριο της καθιερωμένης ετήσιας σύσκεψης των προπονητών της EuroLeague, με τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να στέκεται στον τρόπο αντιμετώπισης του κορονοϊού και όσα αυτός έφερε στη ζωή των ανθρώπων.

"Είναι μία αλυσίδα αυτό που συμβαίνει. Πιστεύω πως είμαστε όλοι μέρος μίας αλυσίδας στην EuroLeague. Ακούγαμε πράγματα, είχαμε ανοικτά τα αυτιά μας και μαθαίναμε, προσπαθούσαμε να επικοινωνούμε περισσότερο. Η EuroLeague είναι μακράν η πιο ανταγωνιστική διοργάνωση. Προπονητές και παίκτες προσπαθούσαμε να βάζουμε υψηλά όρια ανεξαρτήτως αν μιλάμε για ομάδα που στόχευε στα playoffs ή όχι.

Πάντα καλώ τους φιλάθλους να μας δίνουν ενέργεια. Οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές, αλλά για τον κόσμο παίζουν. Ο κόσμος είναι αυτός που αποτελεί την κινητήρια δύναμη σε τόσο υψηλό επίπεδο. Εκπροσωπούμε όλοι την EuroLeague και όλοι θέλουμε να βελτιωθούμε. Προσωπικά μαθαίνω κάθε χρόνο από συναδέλφους και παίκτες. Υπάρχουν αντίθετες καταστάσεις μέσα στην ίδια τη διοργάνωση, αλλά είναι λογικό αφού υπάρχουν ομάδες από πολλές και διαφορετικές χώρες οι οποίες βίωσαν και ανταποκρίθηκαν στην πανδημία με διαφορετικό τρόπο. Κάποιες ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο, κάποιες άλλες λιγότερο. Το σίγουρο είναι πως το μπάσκετ ταλαιπωρήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον" είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ιτούδης.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ