EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Δεν μπορείς να υποτιμήσεις τον Ολυμπιακό"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για το παιχνίδι της Τετάρτης (30/10) ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και στον Ολυμπιακό, παραθέτοντας τα διαχρονικά στοιχεία των "ερυθρολεύκων" που διατηρούν υψηλό τον δείκτη δυσκολίας του αγώνα.

Η αήττητη ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται τον Ολυμπιακό του 1-3 σε μία δύσκολη περίοδο για τους "ερυθρόλευκους". Αυτή, ωστόσο, δεν είναι ικανή για να αποπροσανατολίσει τους Πρωταθλητές Ευρώπης, πράγμα που ξεκαθάρισε και ο προπονητής τους, Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στην ιστοσελίδα της EuroLeague, είπε: "Ο Ολυμπιακός άλλαξε πρόσφατα τον προπονητή του και επίσης απέκτησε δύο νέους παίκτες, πράγμα που λέει πολλά για τις φιλοδοξίες τους. Δεν είχαν μεν το καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν αλλά δεν μπορείς να υποτιομήσεις το πνεύμα της ομάδας και την εμπειρία στο κορυφαίο επίπεδο που έχουν οι περισσότεροι παίκτες του. Θα πρέπει να παίξουμε σοβαρά και να θυμόμαστε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας με διπλή εβδομάδα στη EuroLeague και τρία παιχνίδια σε έξι μέρες, συμπεριλαμβανομένου και αυτού στη VTB League".

ΣΤΡΕΛΝΙΕΚΣ: "ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ"

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του πρώην "ερυθρόλευκου", Γιάνις Στρέλνιεκς: "Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που παίζει πάντα σκληρά. Ό,τι κι αν γίνει στη διάρκεια του ματς, θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση γιατί μπορεί να αντεπιτεθούν. Το έχουν κάνει πάρα πολλές φορές, έχουν πολλούς παίκτες που έχουν κερδίσει τον τίτλο της EuroLeague. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά θα είμαστε έτοιμοι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ