EUROLEAGUE

Η συγκλονιστική ομιλία του Ιτούδη στα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ

Η συγκλονιστική ομιλία του Ιτούδη στα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ

Ο Δημήτρης Ιτούδης έδωσε μία συγκλονιστική ομιλία στα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ, αποθεώνοντας τους παίκτες του. "Είμαι περήφανος για όλους σας", σχολίασε. Βατούτιν: "Αξίζαμε το τρόπαιο".

O πανευτυχής Δημήτρης Ιτούδης, λίγο μετά το τέλος του τελικού, έχοντας αναδειχθεί Πρωταθλητής Ευρώπης, πήγε στα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έδωσε μία συγκλονιστική ομιλία στους παίκτες του, ενώ τον λόγο πήρε και ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν.

Ο Έλληνας προπονητής εκθείασε τους παίκτες του, λέγοντας τα εξής: "Είμαι πολύ περήφανος για καθέναν από σας ξεχωριστά. Κάποιες φορές η ζωή παίζει κάποια παιχνίδια. Είμαι περήφανος για όλους σας. Για τον Βικ, που άξιζε αυτό εδώ το πράγμα (σ.σ. έδειξε το τρόπαιο). Για τον Μίλος, τον Νάντο, τον Τζάκσον, τον Βοροντσέβιτς, τον Κόρι... Ξέχασα κάποιον; Τον Κάιλ (σ.σ. με όλη την ομάδα να αποθεώνει τον Αμερικανό). Τον Τζόελ, που ήθελε να είναι εδώ. Για τον Βατούτιν και όλα τα άλλα μέλη της διοίκησης και τους χορηγούς. Το αξίζετε κι εσείς. Δεν έχω λόγια", είπε.

Βατούτιν: "To αξίζαμε το τρόπαιο"

Τον λόγο πήρε και ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέα Βατούτιν, ο οποίος δήλωσε: "Το αξίζαμε αυτό το τρόπαιο. Το αξίζαμε! Νιώθω πολύ τυχερός άνθρωπος και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ