EUROLEAGUE

Η απορία του Ιτούδη για τις δύο τεχνικές ποινές

Η απορία του Ιτούδη για τις δύο τεχνικές ποινές

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τις δύο τεχνικές ποινές και την αποβολή του στο παιχνίδι με τη Βαλένθια, επισημαίνοντας πως ουδέποτε του δόθηκε εξήγηση για τον λόγο που του δόθηκαν τα δύο "Τ".

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ηττήθηκε στη Βαλένθια, με τον Δημήτρη Ιτούδη να βλέπει από τα αποδυτήρια τα τελευταία λεπτά του αγώνα λόγω της αποβολής του . Ο προπονητής της "αρκούδας" δέχθηκε δύο τεχνικές ποινές μέσα σε 4'' με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να αποχωρήσει άμεσα από το παρκέ, με τον Ανδρέα Πιστιόλη να τον αντικαθιστά.

" Ήταν κρίσιμες αυτές οι δύο τεχνικές ποινές που δέχθηκα, δεν ήταν δικαιολογημένες. Στη δεύτερη, έκανα μια κίνηση και φώναζα στους παίκτες μου "πάμε να παίξουμε άμυνα", με τον διαιτητή να θεωρεί πως έκανα χειρονομία για την πρώτη τεχνική ποινή που είχα δεχθεί", εξήγησε λίγο πριν την αναχώρηση της ρωσικής ομάδας από την Ισπανία ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος επεσήμανε πως " η πρώτη προήλθε από μια φάση που ήταν διεκδικούμενη. Ο ένας διαιτητής έδωσε την μπάλα σε εμάς, αλλά παρεμβαίνει ο δεύτερος και τη δίνει στη Βαλένθια. Του ζήτησα τότε να δει το instant replay για να αποφασίσει για την κατοχή και ενώ μιλούσα με τον τρίτο γι αυτό το θέμα, μου δόθηκε η τεχνική ποινή".

Δεν παρέλειψε μάλιστα να κάνει ένα γενικό σχόλιο για το επίπεδο της φετινής διαιτησίας στη διοργάνωση: " Σε γενικές γραμμές το επίπεδο της διαιτησίας δεν είναι αυτό που πρέπει για την EuroLeague".

Ενώ κατέληξε αναφερόμενος στις απουσίες των Κάιλ Χάινς και Οθέλο Χάντερ: " Απουσίαζαν δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς, δεν μπορούμε πάντα να κάνουμε θαύματα. Παλέψαμε όμως στο β' μέρος, μειώσαμε στον πόντο, θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά η Βαλένθια έβαλε κάποια μεγάλα σουτ από απομόνωση".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ