EUROLEAGUE

Η απόλυτη αποθέωση από τον Βατούτιν για τον Ιτούδη

Η απόλυτη αποθέωση από τον Βατούτιν για τον Ιτούδη

Πολύ όμορφα λόγια είχε να πει ο Αντρέι Βατούτιν για τον Δημήτρη Ιτούδη, λίγη ώρα μετά την επέκταση της συνεργασίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Έλληνα τεχνικό

Η συνεργασία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Δημήτρη Ιτούδη κρίνεται επιτυχημένη, δύο EuroLeagues σε πέντε χρόνια είναι μια τεράστια επιτυχία, γι' αυτό οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν γι' ακόμα δύο χρόνια την κοινή τους πορεία. Η συμφωνία ανακοινώθηκε την Τρίτη (4/6) κι ο Αντρέι Βατούτιν αποθέωσε τον Έλληνα τεχνικό τον οποίο εκτιμά απεριόριστα.

" Δύο τίτλοι σε μια πενταετία μιλούν από μόνοι τους. Ο Δημήτρης Ιτούδης και το επιτελείο του έφεραν εις πέρας τις αποστολές τους. Δεν είναι σημαντικές μόνο οι επιτυχίες στον αθλητισμό, εμείς βλέπουμε πόσο αγαπά και πόσο σέβεται την ΤΣΣΚΑ, πόσα έχει επενδύσει στη δουλειά του, πόσο απαιτητικός και αφοσιωμένος είναι στον σύλλογο. Αυτή η δουλειά που έχει γίνει, βοήθησε την ομάδα να παίξει σπουδαίο μπάσκετ, να δημιουργήσει φιλικό, οικογενειακό κλίμα στο εσωτερικό της, να φέρει ακόμη περισσότερο κόσμο στις εξέδρες. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε μαζί" δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας το αφεντικό της ομάδας.

" Ευχαριστώ την ΤΣΣΚΑ, τον Βατούτιν και τον μεγάλο χορηγό για το νέο συμβόλαιο. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες για τα αποτελέσματα. Ανυπομονούμε για μια νέα μακροχρόνια συνεργασία, ανταλλαγή ιδεών και σπουδαίο μπάσκετ από την ομάδα. Ευχαριστώ και τους οπαδούς που εμπιστεύθηκαν την ομάδα, θέλουμε ακόμη περισσότερο κόσμο από τη στιγμή που ο σύλλογος προσφέρει εξαιρετική διασκέδαση. Θα συνεχίσουμε να σας κάνουμε περήφανους" ήταν οι ατάκες του Δημήτρη Ιτούδη.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ