EUROLEAGUE

Γκομέλσκι: "Ο Χάινς έφυγε από την ΤΣΣΚΑ επειδή ήρθε ο Μιλουτίνοβ"

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Βλάντιμιρ Γκομέλσκι δήλωσε ότι ο Κάιλ Χάινς αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ για την Αρμάνι λόγω της έλευσης του Μιλουτίνοβ στη Μόσχα

Ο Βλάντιμιρ Γκομέλσκι, γιος του θρυλικού Αλεξάντερ Γκομέλσκι, ο οποίος εργάζεται ως σχολιαστής αγώνων της ρωσικής τηλεόρασης σχολίασε τις κινήσεις της ΤΣΣΚΑ στην ιστοσελίδα "izvestia" και έκανε ξεχωριστή αναφορά στην απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοβ και την απομάκρυνση του Κάιλ Χάινς, λέγοντας ότι οι δύο αυτές κινήσεις σχετίζονταν.

Συγκεκριμένα, ο Γκομέλσκι δήλωσε σχετικά: " Ο Χάινς έφυγε λόγω της έλευσης του Μιλουτίνοβ. Δεν ήθελε να καθίσει στον πάγκο, ακόμα και αν ήταν αρχηγός. Εφτά χρόνια σε μία ομάδα είναι πολλά".

Ο Γκομέλσκι πάντως έδωσε και μία μη αγωνιστική πλευρά στην απόφαση του Χάινς, λέγοντας: " Το μεγαλύτερο παιδί του θα πρέπει να πάει σχολείο την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε έπρεπε να πάρει μία απόφαση σχετικά γρήγορα. Νομίζω ότι η σύζυγός του έπαιξε ρόλο στην απόφασή του".

Ο Γκομέλσκι στην συνέχεια τόνισε ότι η ΤΣΣΚΑ έχει ήδη τρεις σταρ στα πρόσωπα των Μάικ Τζέιμς, Γουίλ Κλάιμπερν και Μιλουτίνοβ και δεν χρειάζεται άλλον: " Η ΤΣΣΚΑ έχει ήδη αυτούς τους τρεις και άλλους πέντε παίκτες υψηλού επιπέδου. Αν έρθει και άλλο σταρ, πώς θα μοιράσουν τη μπάλα; Όταν κάποτε η ΤΣΣΚΑ είχε ταυτόχρονα Σισκάουσκας, Σμόντις, Λάνγκτον και Χόλντεν δούλεψε επειδή οι τρεις πρώτοι δεν ήταν εγωιστές. Αν οι Ιτούδης και Βατούτιν έχουν στα χέρια τους ένα μεγάλο μπάτζετ ίσως πάρουν έναν ακόμα παίκτη με μεγάλο συμβόλαιο, αλλά αμφιβάλλω ότι θα γίνει αυτό".

Κλείνοντας, ο Βατούτιν σχολίασε τις πληροφορίες που θέλουν τον Γιάνις Στρέλνιεκς να αποχωρεί: " Νομίζω ότι θα μείνει. Αν η ΤΣΣΚΑ ήθελε να λύσει το συμβόλαιό του θα το είχε κάνει. Ο Στέλνιεκς είναι ένας σιωπηλός Λετονός, αλλά έχει έναν μάνατζερ που θα χτυπούσε καμπανάκια αν αμφέβαλλε για το συμβόλαιό του".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ