EUROLEAGUE

Φόγκτμαν: "Ήμουν αισιόδοξος για τη σεζόν, τώρα όμως..."

Φόγκτμαν: "Ήμουν αισιόδοξος για τη σεζόν, τώρα όμως..."
CSKA MOSCOW BC / TWITTER

Ο Γιοχάνες Φόγτκμαν εμφανίστηκε απαισιόδοξος σε ό,τι έχει να κάνει με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, τονίζοντας πως η κατάσταση στην Ευρώπη δεν έχει βελτιωθεί τόσο ώστε να είναι εφικτή η διεξαγωγή των αγώνων.

Το πλάνο ολοκλήρωσης της σεζόν που ανακοίνωσε η EuroLeague την Πέμπτη 23 Απριλίου προβλέπει τη διεξαγωγή αγώνων μέσα στον Ιούλιο, σε περίπτωση βέβαια που καταστεί αυτό εφικτό βάσει των συνθηκών που επικρατούν στην Ευρώπη. Η τηλεδιάσκεψη του Τζόρντι Μπερτομέου με τις έντεκα ομάδες - μετόχους έβγαλε... άσπρο καπνό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι παίκτες βλέπουν με την ίδια αισιοδοξία την κατάσταση.

Ο Γιοχάνες Φόγτκμαν μίλησε σε ρωσική ιστοσελίδα για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, τονίζοντας την απαισιοδοξία του αναφορικά με το πώς μπορούν οι ομάδες να επιστρέψουν στα παρκέ, δίχως τον παραμικρό κίνδυνο για την υγεία τους.

"Αρχικά ήμουν αισιόδοξος για το σενάριο να ολοκληρωθεί η σεζόν, τώρα όμως είμαι αρκετά πιο σκεπτικός. Κατά τη γνώμη μου, η κατάσταση στην Ευρώπη δεν έχει βελτιωθεί πολύ. Υπάρχει ακόμη χρόνος, η EuroLeague ανακοίνωσε το δικό της πλάνο, αλλά ας δούμε πώς θα λειτουργήσουν τα πράγματα. Θα είναι πολύ δύσκολο να υιοθετήσουμε αυτό το σχέδιο. Από την πλευρά των παικτών, μπορώ να σου πω ότι μετά από ενάμιση μήνα εκτός προπονήσεων, δεν είναι εύκολο να γυρίσουμε όλοι μαζί και να αρχίσουμε να δουλεύουμε. Έχουμε χάσει τον ρυθμό και τη χημεία μας. Αν παιχτεί το υπόλοιπο της σεζόν, θα είναι πολύ περίεργο. Πρέπει να περιμένουμε" δήλωσε χαρακτηριστικά ο ψηλός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Photo Credits: CSKA Moscow BC / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ