EUROLEAGUE

EuroLeague: Για αυτό βγήκε MVP ο Κλάιμπερν

EuroLeague: Για αυτό βγήκε MVP ο Κλάιμπερν

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τα... χρειάστηκε απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά ο Γουίλ Κλάιμπερν την οδήγησε στη νίκη και αναδείχθηκε MVP της 19ης αγωνιστικής. Δείτε το VIDΕΟ της EuroLeague για τον φόργουορντ της "αρκούδας".

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη 19η "στροφή" της EuroLeague επανήλθε στις επιτυχίες ύστερα από το "χαστούκι από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς ο Γουίλ Κλάιμπερν την οδήγησε στη δύσκολη νίκη ( 77-70) επί της Μπάγερν Μονάχου και για πρώτη φορά στην καριέρα του πήρε το βραβείο του ΜVP της αγωνιστικής.

Ο 29χρονος Αμερικανός φόργουορντ σε 29:47 συμμετοχής σημείωσε 20 πόντους (4/8 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 6/6 βολές), πήρε 8 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και συγκέντρωσε 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, οι οποίοι ήταν αρκετοί για να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής.

Η EuroLeague μάλιστα, όπως συνηθίζει, δημοσίευσε ένα video με μερικά από κατορθώματα του "διψήφιου" για 15ο διαδοχικό παιχνίδι, Γουίλ Κλάιμπερν, ο οποίος στην 88η συμμετοχή του στην διοργάνωση πήρε το πρώτο του βραβείο MVP.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ