EUROLEAGUE

Διάσειση και κάταγμα στο πρόσωπο για τον Τζάκσον

Διάσειση και κάταγμα στο πρόσωπο για τον Τζάκσον

Ο Άαρον Τζάκσον τραυματίστηκε στο παιχνίδι κόντρα στη Ζενίτ, καθώς ύστερα από αγκωνιά που δέχθηκε στο πρόσωπο υπέστη διάσειση και κατάγματα στο κεφάλι.

Άτυχος ο Αμερικανός γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Άαρον Τζάκσον, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσωπο στην αναμέτρηση κόντρα στη Ζενίτ.

Συγκεκριμένα, ο Άαρον Τζάκσον, σε μία διεκδίκηση της μπάλας, δέχτηκε αγκωνιά στο πρόσωπο (στο αριστερό ζυγωματικό κοντά στο μάτι) από τον Γκριγόρι Μοτοβίλοφ, στο παιχνίδι κόντρα στη Ζενίτ για την VTB League. Ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέστη διάσειση και μετρά τρία (!) μικρά κατάγματα. Πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες μέρες.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ακολούθως, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά η περίπτωση του παρακολουθείται, με τους γιατρούς της ΤΣΣΚΑ, αλλά και ολόκληρη η ομάδα, να βρίσκονται στο πλευρό του Άαρον Τζάκσον. Οι Ρώσοι, μάλιστα, είναι σε επικοινωνία με εξειδικευμένους γιατρούς για το πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε με τον παίκτη τους.

Η ΤΣΣΚΑ Μοσχας, με δικό της μήνυμα στο twitter, δημοσίευσε και μία φωτογραφία με το τραυματισμένο πρόσωπο του παίκτη της, Άαρον Τζάκσον.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ