EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ζαλγκίρις - Ζιελόνα Γκόρα

Δηλώσεις: Ζαλγκίρις - Ζιελόνα Γκόρα

Η Ζαλγκίρις έφτασε τις τρεις νίκες στην regular season με τον Γκιντάρας Κράπικας να μοιράζει συγχαρητήρια σε παίκτες και φιλάθλους

Μετά την ήττα στην Αθήνα από τον Παναθηναϊκό η Ζαλγκίρις επέστρεψε στις νίκες με τον Κράπικας να εξηγεί πως ήρθε αυτό το come back στα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη ο Σάσο Φιλιπόφσκι στάθηκε στην αστοχία της ομάδας του.

Γκιντάρας Κράπικας (Ζαλγκίρις): " Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα μου και τους φιλάθλους μας για τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό ότι φτάσαμε στην τρίτη μας νίκη. Θέλαμε να επιστρέψουμε μετά την ήττα μας την προηγούμενη αγωνιστική στην Αθήνα. Ξεκινήσαμε τον αγώνα πολύ καλά, όμως μετά είχαμε κάποια προβλήματα γιατί προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Οι αντίπαλοι μας πάλεψαν να επιστρέψουν, όμως καταφέραμε να διατηρήσουμε τον έλεγχο".

Σάσο Φιλιπόφσκι (Ζιελόνα Γκόρα): " Η Ζαλγκίρις ήταν η καλύτερη ομάδα απόψε και άξιζε τη νίκη. Κάναμε λάθη τακτική στην άμυνα. Η επίθεση μας ήταν καλή, όμως δεν μπορέσαμε να βάλουμε τα σουτ που βγάλαμε. Χάσαμε πολλά σουτ και ελεύθερες βολές. Όπως και να έχει είναι ωραίο να παίζεις εδώ γιατί το Κάουνας είναι μπασκετούπολη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ