EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ζαλγκίρις - Λοκομοτίβ Κουμπάν

Δηλώσεις: Ζαλγκίρις - Λοκομοτίβ Κουμπάν

Η Λοκομοτίβ πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στην Euroleague και μετά το τέλος του αγώνα οι προπονητές αναφέρθηκαν στα όσα έκριναν το παιχνίδι

Με το ροζ φύλλο στις αποσκευές της απέδρασε από τη Λιθουανία η Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία παρέμεινε αήττητη στην Euroleague. Στη συγκέντρωση των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ζαλγκίρις Κάουνας

Γκιντάρας Κράπικας: " Η Λοκομοτίβ κέρδισε ένα δύσκολο παιχνίδι. Έβαλα δύσκολα σουτ σε καθοριστικές στιγμές που εμείς δεν βάλαμε. 'Έπρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα στην τελευταία κατοχή. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε 8 λάθη κάτι το οποίο περιόρισε την επίθεση μας".

Λοκομοτίβ Κουμπάν

Γιώργος Μπαρτζώκας: "Με όλη αυτή την ατμόσφαιρα έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η Ζαλγκίρις έκανε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα και μας ανάγκασε να κάνουμε πολλά λάθη, τα οποία οφείλονται κάποιες φορές στη πίεση και κάποιες σε δικά μας λάθη. Τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα κι είμαστε χαρούμενοι γι αυτό. Κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι πολύ πολύ δύσκολο, σκληρό και πρέπει να προετοιμάζεις την ομάδα κατοχή με κατοχή. Σήμερα είμαστε χαρούμενοι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ