EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Χίμκι - Στρασμπούρ

Δηλώσεις: Χίμκι - Στρασμπούρ

Ακόμα μία εντός έδρας νίκη πανηγύρισε η Χίμκι απέναντι στη Στρασμπούρ και μετά το τέλος του ματς οι πρωταγωνιστές του αγώνα ανέλυσαν που κρίθηκε ο νικητής.

Απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων υπήρχε στους δύο προπονητές μετά το τέλος του αγώνα της Χίμκι με την Στρασμπούρ. Ο Ρίμας Κουρτινάιτις βρήκε ότι όλα έγιναν όπως έπρεπε για την ομάδα του, ενώ ο Βενσάν Κολέ είχε αρκετά παράπονα από τους παίκτες του.

Ρίμας Κουρτινάιτις (Χίμκι): " Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Όπως είχα πει και πριν είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε όλα τα εντός παιχνίδια και να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποιες νίκες εκτός. Τώρα πάμε πάνω στο πρόγραμμα μας. Είμαι χαρούμενος από την ποιότητα του παιχνιδιού, καθώς είχαμε καλές άμυνες αλλά και κάποιες στιγμές πολύ όμορφες στην επίθεση. Αυτό ακριβώς θέλαμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που έδωσαν το μέγιστο της προσπάθειας τους, έβγαλαν ενέργεια και έπαιξαν ωραίο μπάσκετ".

Βενσάν Κολέ (Στρασμπούρ): " Συγχαρητήρια στην Χίμκι για την καλή νίκη. Νομίζω ότι παίξαμε πολύ άσχημα στο πρώτο ημίχρονο αλλά και γενικότερα σε όλο το ματς. Δεν ελέγξαμε τα αμυντικά ριμπάουντ και πολλές φορές παρότι είχαμε κάποιες καλές άμυνες δώσαμε δεύτερες ευκαιρίες στην Χίμκι που την εκμεταλλεύτηκε. Στην επίθεση δεν ήμασταν καλά οργανωμένοι. Αυτός είναι ο λόγος που ο αντίπαλος πήρε τα ηνία στο σκορ στο ημίχρονο. Μετά από αυτό η Χίμκι έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο καλύτερα σε σχέση με το πρώτο μισό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ