EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε πως η ομάδα του πέτυχε μία ακόμη σημαντική νίκη και στάθηκε στα μεγάλα σουτ που πέτυχε η ΤΣΣΚΑ, ενώ ο Αντρές Νοτσιόνι παραδέχτηκε την ανωτερότητα των Ρώσων.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, Ρεάλ Μαδρίτης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Δημήτρη Ιτούδη να τονίζει πως για να νικήσεις την "Βασίλισσα" πρέπει να βάλεις μεγάλα σουτ.

Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ Μόσχας): "Συγχαρητήρια στους παίκτες και στην ομάδα μου για την νίκη. Σημειώσαμε μία ακόμη σημαντική σε ένα πολύ ανταγωνιστικό γκρουπ με πολλούς ισχυρούς αντιπάλους. Τελειώσαμε το πρώτο ημίχρονο κάνοντας μόλις 2 λάθη. Σίγουρα, βάλαμε ορισμένα μεγάλα σουτ στο ματς που μας βοήθησαν ώστε να φτάσουμε στην νίκη. Για να κερδίσεις όμως μέσα στην Μαδρίτη, πρέπει να βάλεις μεγάλα σουτ. Πήραν το Κύπελλο Ισπανός πρόσφατα, ενώ με ένα μεγάλο σουτ πήραν το ματς επί της Βαλένθια. Τώρα, βάλαμε εμείς τα μεγάλα σουτ. Μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, δεν κάναμε πολλά λάθη και πήγαμε το ματς σε πολλές κατοχές, κάτι που μας αρέσει καθώς σκοράρουμε περισσότερο".

Βίκτορ Χριάπα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας): "Πάντα είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις την Ρεάλ μέσα στην Μαδρίτη. Σίγουρα ήταν πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Νομίζω πως η Ρεάλ είχε μεγαλύτερη πίεση για το αποτέλεσμα. Παίξαμε με αυτοπεποίθηση και πήραμε μία σημαντική νίκη ακόμη στην προσπάθεια μας να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Έχουμε σπουδαία ομάδα".

Αντρές Νοτσιόνι (Ρεάλ Μαδρίτης): "Η ΤΣΣΚΑ νίκησε δίκαια, καθώς ήταν καλύτερη από εμάς. Ειδικά στην τελευταία περίοδο ήταν πιο ήρεμοι οι παίκτες της και έβαλαν μεγάλα σουτ. Κάναμε καλή αρχή στο ματς, αλλά στην συνέχεια είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά μας στο TOP-16. Είμαστε σε μία δύσκολη θέση, σε έναν δύσκολο όμιλο. Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το ματς και να σκεφτούμε το επόμενο. Κάθε ματς από εδώ και πέρα θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ