EUROLEAGUE

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ - Μακάμπι

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ - Μακάμπι

Ο Δημήτρης Ιτούδης εξήγησε ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει φτάσει ακόμα στο πικ της απόδοσής της παρά το +31 (100-69) επί της Μακάμπι ενώ ο Γκάι Γκούντες μίλησε για τα καταστροφικά ποσοστά της "ομάδας του λαού".

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στη Μακάμπι. Τουναντίον, επικράτησε με 100-69 και ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στην Euroleague 2015-16. Παρ' όλα αυτά, ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε ότι η "ομάδα του στρατού" δεν έχει δείξει ακόμα τις πραγματικές τις δυνατότητες.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Δημήτρης Ιτούδης (προπονητής ΤΣΣΚΑ Μόσχας): "Όλοι είδαν ότι η ομάδα μας κυριάρχησε απόψε. Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου για αυτή την επιτυχία. Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, μαζέψαμε 16 επιθετικά ριμπάουντ, σχεδόν όσα αμυντικά μάζεψε η Μακάμπι σε όλο το παιχνίδι (19). Η Μακάμπι στερήθηκε έναν πολύ σημαντικό παίκτη όπως ο Ραντλ όμως, έστω κι έτσι, κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να παίξουμε ακόμα καλύτερα αφού δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο πικ της απόδοσής μας. Θα ήθελα, επίσης, να εκφράσω τα βαθιά μου συλληπητήρια στην οικογένεια του Νέιτ Χάφμαν, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή".

Γκάι Γκούντες (προπονητής Μακάμπι): "Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ήμασταν πίσω στο σκορ από την αρχή του αγώνα. Η ΤΣΣΚΑ τιμωρούσε το παραμικρό λάθος μας! Τους αφήσαμε να σκοράρουν με 70% στα δίποντα! Είναι απαράδεκτο! Σε ό,τι αφορά την επίθεση, δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και δεν βάλαμε εύκολα σουτ. Ακόμα κι αν βρίσκαμε ελεύθερα σουτ, δεν μπορούσαμε να ευστοχήσουμε. Επίσης, είχαμε καταστοφικά ποσοστά από τη γραμμή (7/16 βολ.). Σε γενικές γραμμές, ήταν μια ήττα που μας πόνεσε όμως κοιτάμε μπροστά, προκειμένου να διορθώσουμε τα λάθη μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ