EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Τσεντέβιτα - Λαμπορά Κούτσα

Δηλώσεις: Τσεντέβιτα - Λαμπορά Κούτσα

Ο Βέλικο Μρσιτς δήλωσε ευγνώμων για την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα, στο οποίο η Τσεντέβιτα σημείωσε την τρίτη σερί νίκη της στην Euroleague.

Η Τσεντέβιτα συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Euroleague, αφού πήρε την τρίτη σερί νίκη της, ρίχνοντας στο καναβάτσο τη Λαμποράλ Κούτσα. Ο Βέλικο Μρσιτς δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για τη θετική έκβαση της αναμέτρησης με τους Βάσκους δηλώνοντας μετά το φινάλε της αναμέτρησης:

"Οι τελευταίες δυόμιση εβδομάδες ήταν υπέροχες για εμάς. Παίζουμε πολύ καλά και είμαι χαρούμενος που το γήπεδό μας ήταν γεμάτο απόψε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ όσα κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα, αλλά κάποιες φορές ήμασταν υπερβολικά βιαστικοί στην επίθεση. Η νίκη μας είναι μια ακόμη δήλωση προς τους φιλάθλους της ομάδας προκειμένου να έρθουν στο επόμενο παιχνίδι".

Από την πλευρά του, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς ανέφερε: " Η Τσεντέβιτα ήταν καλύτερη από εμάς. Είχε 19 ριμπάουντ περισσότερα από εμάς. Όταν παίζεις έτσι, δεν μπορείς να κερδίσεις".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ