EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Τσεντεβίτα - Αρμάνι Μιλάνο

Δηλώσεις: Τσεντεβίτα - Αρμάνι Μιλάνο

Πανευτυχής και κάνοντας λόγο για την καλύτερη ήττα της ζωής του εμφανίστηκε ο Βέλικο Μρσιτς μετά το τέλος του ματς που σηματοδότησε μία ιστορική πρόκριση για την Τσεντεβίτα

Η Αρμάνι δεν τα κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και ο Γιάσμιν Ρέπεσα συνεχάρη την Τσεντεβίτα για την πρόκριση της, ενώ της ευχήθηκε καλή συνέχεια.

Βέλικο Μρσιτς (Τσεντεβίτα): " Αυτή είναι η καλύτερη ήττα της ζωής μου. Έχω χάσει πολλές φορές, όμως αυτή είναι η καλύτερη. Θέλω να συγχαρώ αυτά τα παιδιά, είναι ήρωες. Δεν ήταν εύκολο. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία μας που μπαίνουμε στο ΤΟΡ 16. Είχαμε ένα εξαιρετικό αντίπαλο απέναντι μας, όμως στο τέλος βάλαμε κάποια σημαντικά καλάθια και κερδίσαμε το ματς. Ο Αράποβιτς είναι μόλις 19 χρονών. Ένα παιδί σε αυτή την ηλικία να ανταγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο και σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε 14 ή 16 πόντους αν θυμάμαι καλά!".

Γιάσμιν Ρέπεσα (Αρμάνι Μιλάνο): " Αυτή η νίκη δεν σημαίνει τίποτα για εμάς. Παίζουμε καλύτερα τώρα σε σχέση με την αρχή της χρονιάς, όμως δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Στο πρώτο μισό ελέγξαμε το τέμπο, όμως στο δεύτερο παίξαμε χωρίς ενέργεια και αυτοσυγκέντρωση. Θα ήθελα να συγχαρώ την Τσεντεβίτα. άξιζαν την πρόκριση στο ΤΟΡ 16 και τους εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ