EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Τουρόβ - Φενέρμπαχτσε

Δηλώσεις: Τουρόβ - Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να κάνει το 2Χ2 στη φετινή Euroleague, επικρατώντας της Τουρόβ, μέσα στην Πολωνία, με 76-91

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών, Άντριου Γκάουντλοκ δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη της ομάδας του, τονίζοντας, ωστόσο, πως υπάρχει πολύ δρόμος ακόμα, ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν το παιχνίδι οι παίκτες.

"Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Είμαι χαρούμενος που κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε κάτω από πίεση", ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος πρόσθεσε πως "φτάσαμε πιο κοντά απ' ότι έπρεπε, όμως κάθε νίκη είναι μια νίκη και θα την πάρουμε. Επέστρεψαν στο σκορ, έναν μεγάλη προσπάθεια και εμείς προσπαθήσαμε να συγκεντρωθούμε όσο περισσότερο μπορούσαμε. Μας λείπουν κάποια πράγματα, λάθη, απώλεια συγκέντρωσης στν άμυνα, ξεχνάμε την επίθεσή μας. Θα είμαστε καλά, αυτό είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι στη Euroleague κι εμείς έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε".

Ο τεχνικός των νικητών, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δήλωσε από τη μεριά του: "Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με πολύ σοβαρότητα. Γνωρίζαμε για την Turow στην Euroleague και πως στο πρώτο τους παιχνίδι έπαιξαν πολύ καλά.. Είπα στους παίκτες μου να ξεχάσουν πως η Tourow έπαιζε για πρώτη φορά στη διοργάνωση. Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Πρέπει να δουλέψουμε στα λάθη, δεν μπορούμε να τα κάνουμε όπως και σήμερα. Η Turow έδειξε χαρακτήρα και μας έδειξε πως είναι πολύ καλή ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ