EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Στρασμπούρ - Μπάμπεργκ

Δηλώσεις: Στρασμπούρ - Μπάμπεργκ
INTIME SPORTS

Η Στρασμπούρ πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στην Euroleague κόντρα στην Μπάμπεργκ κι αυτό μόνο περηφάνια μπορούσε να φέρει στο γαλλικό στρατόπεδο.

Ο Βενσάν Κολέ ευχαριστήθηκε την πρώτη νίκη της ομάδας του, όμως θα προτιμούσε να είχε κερδίσει με περισσότερους από 14 πόντους, ώστε να έχει υπέρ του τη διαφορά. Στην αντίπερα όχθη κατήφεια και έντονος προβληματισμός υπήρχε στους γερμανούς που πραγματοποίησαν κάκιστη εμφάνιση ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο.

Στρασμπούρ

Βενσάν Κολέ: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε το πρώτο μας παιχνίδι. Είμαι λίγο απογοητευμένος γιατί νομίζω ότι μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με περισσότερους πόντους. Προηγούμασταν με 18 πόντους δύο λεπτά πριν το τέλος και κατάφεραν να μειώσουν στους 11. Για εμάς ήταν η ζωή μας. Για να μέναμε ζωντανοί έπρεπε να κερδίσουμε. Το κάναμε. Τώρα ξέρουμε ότι τώρα πρέπει να συνεχίσουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτή τη νίκη".

Μπάμπεργκ

Κρις Φλέμινγκ: "Έπαιξαν πολύ δυνατότερα από εμάς. Το επίπεδο προσπάθειας μας στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν απόλυτα απαράδεκτο. Επιβάλλεται να κοιτάξουμε που οφείλετε αυτό".

Μάικ Τσίρμπες: "Ήταν πραγματικά σημαντικό ματς για εμάς αν και δεν μπορέσουμε να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε. Στο τέλος η Στρασμπούρ πολύ καλή άμυνα. Δυστυχώς δεν είχαμε απάντηση σε αυτό. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο αντίπαλος βρήκε ρυθμό. Δεν παλέψαμε καθόλου. Σε παιχνίδια όπως αυτό δεν μπορεί να κάνεις τέτοια πράγματα. Στο τέλος προσπαθήσαμε να μην χάσουμε με περισσότερους από 14 πόντους. Εξαιτίας της κρισιμότητας του αγώνα έπρεπε να κερδίσουμε, όμως δεν ήμασταν ικανοί κι αυτό είναι πολύ άσχημο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ