EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Στρασμπούρ - Αρμάνι Μιλάνο

Δηλώσεις: Στρασμπούρ - Αρμάνι Μιλάνο

Νίκη γοήτρου πήρε η Στρασμπούρ που κατάφερε να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι από την Euroleague. Κατώτεροι των περιστάσεων η Αρμάνι κάτι που παραδέχθηκε και ο Χάινς

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στους Γάλλους η νίκη επί της Αρμάνι με τον Ντιό να υποστηρίζει πως αν είχε ξεκινήσει ένα μήνα πιο μετά η Euroleague η Στρασμπούρ ίσως να ήταν στο ΤΟΡ 16. Στην αντίπερα όχθη ο Χάινς παραδέχθηκε πως η Αρμάνι δεν άξιζε τη νίκη κόντρα στους Γάλλους.

Στρασμπούρ

Αντουάν Ντιό: "Η Μιλάνο απέτυχε να σκοράρει κάποια ελεύθερα σουτ και εμείς αμυνθήκαμε καλά. Η άμυνα ζώνης που παίξαμε έκανε την διαφορά. Έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα επειδή τελειώσαμε στην διοργάνωση, όμως το κάναμε καλά. Αν η Euroleague είχε ξεκινήσει ένα μήνα αργότερα ίσως να τα είχαμε καταφέρει καλύτερα. Αυτά τα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν στο Eurocup".

Αρμάνι Μιλάνο

Μαρκές Χάινς: "Είχαμε λανθασμένη προσέγγιση προς το παιχνίδι. Το ήθελαν περισσότερο, κάναμε πολλά λάθη, δεν κερδίσαμε τη μάχη των ριμπάουντ και χάσαμε πολλές μπάλες. Ένιωσα σαν να κάναμε διπλή δουλειά γιατί κάθε φορά που πλησιάζαμε τους δίναμε επιθετικά ριμπάουντ ή αμαρκάριστα τρίποντα. Εμείς χάσαμε κάποια ελεύθερα τρίποντα, όμως αυτά συμβαίνουν. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Σήμερα δεν κάναμε κάποια πράγματα, δεν ευστοχήσαμε στα σουτ που πήραμε και δεν παίξαμε όσο σκληρά θα έπρεπε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ